durduk yere ereksiyon olmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2157
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorma ya aynı sorun bendede var:D2 saat inmiyor:DŞimdi kalkık olarak denizden çıkınca oradaki insanlar ve özelliklede kız görürse çok utanıyor insan:DO olayı ben yaşamıştımxDBide dert etme o bütün erkeklerde doğal olarak olan birşey güzel kız gördümmü veya kız orana burana dokundummu kalkıyor normal bişi:D

dogal bişey oldugunu biliyorumda olup olmadık yerdede kalıkıyor arkadaş :D

İşte napcaz insanın doğasında var:DArtık olup olmadık yerde saklaya saklaya gezcez :D

Özellikle Bi arkadaşın yorumu vardı 3.sayfada Hatun gördümmü şaha kalkan beygir gibi kalkıyor demişti o yoruma kahkalarla güldüm.Bide bi arkadaş denizden çıkınca herkez bakıyo sanki marşa biz basıyoz.Bu 2 yoruma çok güldydüm:DNeyse konuyu dağıtmayalım.Sorunun çözüldüğüne göre bitti:D

Dışardan bir etki alınca tepki veriyo.Etki almasınada gerek yok hormanlar sağolsun.Okulda bazen kafayı koyup yatıyorum ders bittiğinde bi kalkıyorum benle birlikte oda kalkmış oluyo ve yerimden kımıldayamıyorum.Sende sorun yok :)

Bende de yazın olmuyor ilginç sorun bende mi acaba. Zaten hissedilen sıcaklık 50 derece falan yüzüm terliyor, tişört üstüme başıma yapışıyor bir an önce gideceğim yere varayım diye bakıyorum. Gerçi dikkat çekiyorum baya yolda falan o bakımdan iyi ego tatmini:lol:

deniz şortunun altına slip giy bari farkedilmesin :)

Arkadaşlar özellikle VG ile uğraşmaya başladıktan sonra normallerinden %60 daha fazla kalkmaya başladı:DBunun sebebi kan dolaşımının hızlanmasımı?

Kalktığı zaman don lastiğine falan sıkıştır hani ben öyle yapıyorum :D

O değil de metroda falan olunca iş yaş:D Hadi yolda otobüste neyse de metroda elinde gidemiyor oraya tip tip bakıyor millet:D Metroda sakin durun.

bunun çok cinselik yaşamakla falan alakası yok bencede oluyor yani:D insan kontrol edemiyor vg sporundan sonra 2-3 katına çıktı cinsel istek bende ereksiyon dahada çok oluyor kızlar anlıyor mu sorusuna gelince anlamıştır ancak bayanlarda şöyle güzel bir özellik var oda çaktırmamayı iyi başarıyorlar örneğin ilk buluşmada oda en az bizim kadar heyecanlıdır ama nasıl oluyorsa belli etmemeyi başarıyorlar arkadaş:Dyinede elimden geldiğince kontrol etmeye çalışıyorum edemezsemde ne yapalım dünyanın sonuda değil ya :D

senin yaşlarında banada çok oluyordu şimdi(32) herşey benm kontrolümde abartı bir tahrik olmazsa tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı