Yaklaşık 1.5 senedir fitness ile uğraşıyorum.Yaşım 20 boyum 1.76 64 kiloydum başladıgım zamanlar şimdi 80 oldum. 6-7 aydır gözümde gözle görülecek bir değişim olmadı. Başta çok hızlı ilerliyordum şu anda yağ oranım %16-17-18 civarında.. Bu durağanlık stres oluşturmaya basladı. Haftada 4-5 gün spor salonunda saglam antrenman yapıyorum ve günde beslenmeme olabildigince önem gösteriyorum 3000 kaloriye yakın alıyorum. 2 bölge çalışıyorum günlük. Basladıgım ölçüleri tam hatırlamıyorum ama soguk ölçülerim şu şekilde ayrıca hafif göbek var karın kasları sıkınca kısmen belli oluyor.
Soğuk ölçülerim :
Kol 39
Göğüs 104
Omuz 122
Bel 88
Bacak 58
Aralıksız çalıştım 1.5 senedir her hafta ciddi emek sarf ettim. Fakat bekledigim hayal ettigim görüntüye çok uzagım. Dedigim gibi duragan bir hal alması canımı sıkan şey bir gelişme görsem moralim yerine gelecek ama aynada hep aynı görünüyorum.. Her şeye dikkat ediyorum uyku beslenme makrolar supplement antrenman olsun ama bekledigim sonucları alamıyorum kısaca. Belki bir süreligine vücudu dinlerdirmen gerekiyordur emin degilim. Yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Soğuk ölçülerim :
Kol 39
Göğüs 104
Omuz 122
Bel 88
Bacak 58
Aralıksız çalıştım 1.5 senedir her hafta ciddi emek sarf ettim. Fakat bekledigim hayal ettigim görüntüye çok uzagım. Dedigim gibi duragan bir hal alması canımı sıkan şey bir gelişme görsem moralim yerine gelecek ama aynada hep aynı görünüyorum.. Her şeye dikkat ediyorum uyku beslenme makrolar supplement antrenman olsun ama bekledigim sonucları alamıyorum kısaca. Belki bir süreligine vücudu dinlerdirmen gerekiyordur emin degilim. Yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.