Dumbellla gelişim mümkün mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BlueTix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar 2 ay spor salonuna gittim ancak ailem maddi olarak desteklemediği için bırakmak zorunda kaldım amacım kilo almaktı 4 kilo aldım ama aileme yalvarmama rağmen spordan kestiler beni.Sorum şu sadece dumbell ile kollarımı genişletebilir miyim?Kendimi güçlendirebilir miyim?Cevabınız evet ise bana bu aleti satın alabileceğim bir link verebilir misiniz?Birde kaç kglik almam gerekir?

cevabım evet. 2 adet 36cm kısa bar. 4 adet 5kg, 4 adet 2.5kg 4 adet 1kg 4 adet 0.5kg plaka al. sana en az 3-4 ay yeter. sonra row ve press hareketlerinde kilo az gelince 4 tane daha 5kg plaka siparişi verirsin. plakalar muhakkak döküm olsun. vinly falan filan değil alma sakın. ben şahsım adıma konuşayım www.hepsi.......da.com isimli sitede en ucuzunu buldum ama araştırın derim yinede.

Gerekli ağırlık olduktan sonra taş ile bile yapabilirsin bu sporu , tabi güzel bi beslenme ile.Ağırlık konusu sana kalmış.

Arkadaşlar ben bide kas görünüşünden çok güç kazanmak istiyorum.Amuda kalkma gibi hareketleri yapmayı çok istiyorum.Ama evde bunları güvenli bir yöntemle nasıl yapabilirim bilmiyorum çünkü boynumu kırma ihtimalim var o yüzden korkuyorum.Fakat bu hareketleri yapmayı çok istiyorum.Nasıl yapabilirim yol gösterir misiniz?

Back
Yukarı