Dumbell Pullover ?

Merhabalar,

Vücut tipim ektomorfdur. Yani zayıf bir vücuda sahibim. Şuanda sporda 4. Ayı devirdim. Kollarım olacağından daha iyi omuzumda aynı şekilde fakat gögüs bolgeside sıkıntı çekmeteyim...

Gögüs cizgilerim gayet iyi gözüküyor fakat hacim olarak baktıginda yetersiz yani demek istedigim aynaya yan baktigimda gogusum önde gözükmüyor.

Sizce pullover bu bolgede etkisini gosteren en iyi hareket mi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Press hareketlerine biraz daha yüklenmeye çalış. Düşük ağırlıktan yüksek ağırlığa doğru çık her set. Gelişimi bu sayede tetiklersin. Nasıl bir antrenman sistemi veya çalışma düzenin var bilmiyorum. Belki yerinde sayıyor olabilirsin.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Press hareketlerine biraz daha yüklenmeye çalış. Düşük ağırlıktan yüksek ağırlığa doğru çık her set. Gelişimi bu sayede tetiklersin. Nasıl bir antrenman sistemi veya çalışma düzenin var bilmiyorum. Belki yerinde sayıyor olabilirsin.

Haftada 3 gün gidiyorum gogus gunu:

İncline 4x10
Bench press 4x10
Bench fly 4x10
Peck deck 4x10

Birde sorum olucaktı sizce press hareketlerini bar ile mi yapmalıyım yoksa dumbell'a mı ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

1 ay bar, 1 ay dumbell yapın. Üst göğüse yüklen. Göğüsü üst ğöğüs büyük gösterir

selamlar 2 tane pres hareketini ard arda koymana gerek yok press fly press gibi yaparsan 2. girdigin presste 1. pressin yorgunlugu ile daha az basıyorsun cunku

Aynen arkadaş doğru söylüyor. Düz bench press ardından düz fly yaparsan daha fazla o bölgeye kan pompalarsın.

Back
Yukarı