Dumbbell ve basketbol?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben Şuan dumbbell ile çalışıyorum.Forumdaki birçok kişi Boyun kısa kalır vb.Şeyler dedi.Hem dumbbell çalışıp hemde günde 1-2 saat basketbol oynasam,Dumbbell sorun olurmu benim için?

ARAŞTIRMA YAPın ÖNCE YA...

dogru calısırsan bırsey olmaz CALISMASANDA OLMAZ gercı dunbell sonucta

dumbell ile boyunu istesen de kısaltamazsın :) basketbol her zaman oynanmalıdır ister body yap ister yapma.basketbol boyu uzatır.

Şimdi dumbbell Boy uzamasını engellemezmi?12 yaşındaki biri için

yaşını görmedim.12 yaşında birinin eline dumbell dahi almaması gerektiğini düşünüyorum.dumbellları bırak ve basketbola devam et bence.

1 ay sonra bırakcam dumbbell i.soruma cevap ver sen:DBoy uzamasını engellermi?basketbol oynarsam engellemez bnce:D

engellemez diyoruz ya. surakings2 anlamıyor musun arkadaşım :)

Ama yukarıdaki yorumlarda eline almamalısın yazmış.bir bildiği var ancak o zamana kadar Basketboll oynarsam boyla alakalı sorun çıkmaz heralde?

evet eline alman cok doğru değil ama alırsanda negatif bir etkisi olmaz
bende basketbol oynuyorum 12 yaşında kuvvet idmanından cok teknik idman yapılması daha doğru ama illa ağırlık kaldıracağım diyorsan bu barbellar yerine dumbeller olsun

Yuz kere yazmayacagim sende artik birak senin agirlik sporlariyla ugrasman yalnis bu yasta.

Sevgili brhmcr;

Şuan bende aynı fikirdeyim.Ancak 40 kg'ye düşene kadar Ağırlık kaldırmayı düşünüyorum.Çünkü barfix çekmeye çalışsam çekemem kilomdan dolayı biraz yağlıyım:DDediğim gibi 40 kg olana kadar ağırlıkla uğraşacağım.

Aynı soruları defalarca sormak yerine forumda arama yaparsan daha iyi olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı