Zamanında denedim onu ama şimdi hafif kg ile zaman kaybetmek istemiyorum açıkçası, alternatif hareketlerden birini yapacağım.hafif kiloyla dene zamanla alışırsın
dumbellflyda omuzlara butterfly a nazaran daha fazla yuk biner ve gogulerde istedigin etkiyi yakalamayabilirsin ayrica setlerin son hareketlerinde hareketin nizamiyetini bozabilirsin ki buda sekil boy farkliligina sebep olabilir.
verirler vermezler demiyorum ki ama hareketde goguslere daha iyi vurmak istiyorsan butterfly oneririm. benimki sadece tavsiye uygulama kismi yine sana kalmis biseValla bana üniv şehrinde temel program verdiler d.fly var demek ki her yeni sporcuya da veriyorlar ...
Zaman kaybı olmaz..Dumbell Fly nizami yapılınca inanılmaz efektif bir hareket..
1 kilo ile çalış ama yine yap...Bazı hareketler küçük ağırlıklarla da nizami yapıldığında çok etkili oluyor, Fly bunlardan biri kesinlikle..
Ve naçizane bir tavsiye, dirseklerden mümkün olduğunca az kır kollarını..Albatros gibi açık olsun kolların, çok küçük bir kırılma olsun sadece..Mümkün olduğu kadar streching yap aşağı doğru..Ve ağırlığı göğsünde hissederek kaldır...O zaman Fly'dan başka alternatif birşey yapmak istemeyeceğinden eminim...