dumbbell almak istemeyen çocuklu babalar için antreman programı

Hmm Güzel =) İlerde İnş daha erken xD

Son düzenleme:
çok iyiymiş gerçekten akşam akşam cok güldüm cocuklarda pek bi egleniyo chest press cok iyiydi bebek gelmeyince kamera görüntüsü kesiliyo bir saniye :D cocuklarda cok yönlü kullanılabiliyomuş dumbell alıcak param yok diye üzülenler komsudan falan bir cocuk ödünç aldıkları zaman güzel antreman yapabilirler demek ki :D...

biraz komikti ama işe yarar hareketler en çok bebekle pazu çalışması hoşuma gitti insan yeterki spor yapmak istesin çaresi her zaman bulunur her ne kadar imkanlar kısıtlı olsada

bana 300 spartalı ile dalga geçmek için yapılmış işte spartalılardaki leonidasın kraliçe ile benc press yapmasını hatırlattı

O filmde oyle bir sahne mi vardi??? Filmi belki 10 kereden fazla izledim ama oyle birsey gormedim.:S::S:S:S
Meet the spartans mı ne adı şu vadiye gitmeden önceki gece
kral çıplak balkondan dışarıyı izlio . sonra kraliçeye hiç yapmamış gi,bi ilk kez gibi falan diyo çeşitli açılardan çeşitli pozifyonları gösteriyorlar en sonunda tammamını gösteriyorlar bakıyorsun ki kral kadını almış eline bench press yapıo videosunu bulamadım ama. bir resim var

Eklentiler

• MEET-THE-SPARTANS.jpg
    MEET-THE-SPARTANS.jpg
    200,6 KB · Görüntüleme: 357
Back
Yukarı