Pandispanya Malzemeleri Yumurta - 2 adet Tatlandırıcı - 4 yemek kaşığı Yulaf kepeği - 2 kahve fincanı Kabartma tozu - Yarım paket Light süt - 1 kahve fincanı Vanilya aroması - 6-7 damla Pandispanya sosu malzemesi Çözülebilir kahve - Yarım su bardağı Krema malzemeleri Light süt - 3 çay bardağı Tatlandırıcı - Yarım yemek kaşığı Yumurta sarısı - 2 adet Light labne - 3/4 paket Vanilya aroması - 6-7 damla Tiramisu üst malzemesi Yağı azaltılmış kakao - 1 tatlı kaşığı Tarif: Pandispanya için önce tatlandırıcı ve yumurta iyice çırpılır, sonra içine kalan malzemeler ilave edilir ve tekrar iyice karıştırılır. Karışım boyutları 20×30 civarındaki kare bir tepsiye boşaltılır. Önceden ısıtılmış 220 derecedeki fırında 20 dakika pişirilir. Pandispanyamız fırında pişerken süt, yumurta, vanilya aroması ve tatlandırıcı iyice çırpılır, sonra ocakta sürekli karıştırılarak pişirilir. Karışım kaynamaya başlayınca ocaktan alınır, pişen karışım biraz ılıyınca içine labne ilave edilir ve labne karışım ile özdeşleşene kadar iyice çırpılır. Pişen pandispanya fırından alınır, kahve karışımı ile ıslatılır. Islatılan pandispanyanın üzerine hazırlanan krema ilave edilir. Daha sonra 3-4 saat buzdalabında bekletilir. Servis edileceği zaman üzerine kakao çay süzgeci yardımı ile serpilir. Sonra da afiyet ile yenir. Afiyet oLSUNNNNNNNN
Merhaba ben bisey sormak istiyorum low carp ve dukan ayni mantik.midir acaba ve hangi bünyeye oneriyorsun ?
A Low Carb Diet hakkıında pek bi bilgi sahibi degilim.Ama Dukanı kendim uyguladım ve 1 haftada sabit 3 kilo gitti halada aynı kilodayım
Süper gözüküyor denemeyi cok isterdim ama maalesef en Zayıf noktam tatlılar bunu yaparsam bir anda yok olur