2fast2furıous
Üye
bu zamana kadar en fazla spor salonunda kaç saat çalıştınız acaba??????
2 saat çift bölge için bile fazla. Tek bölge ise 45 dakika civarı olmalı, bacak hariç tabi. O daha uzun sürebilir.2fast2furıous dedi:sizce 2 saat spora uygunmu yoksa fazlamı
Geçen sene kasım-aralık falan gibiydi BJK çok kötü gidiyordu, hocayla "ne olacak BJK'nin bu hali" muhabbetine dalmıştık. O idman 4 saate yakın sürdü ve 4 saatte toplam çalıştığım da en fazla 30 set falandı. Onun dışında hakkını vererek az muhabbet ederek rekorum en fazla 1.45-2 saat arasıdır. Bu aralar işi kaptım artık antrenmanlar en fazla 50 dakika...
zagortenay dedi:Geçen sene kasım-aralık falan gibiydi BJK çok kötü gidiyordu, hocayla "ne olacak BJK'nin bu hali" muhabbetine dalmıştık. O idman 4 saate yakın sürdü ve 4 saatte toplam çalıştığım da en fazla 30 set falandı. Onun dışında hakkını vererek az muhabbet ederek rekorum en fazla 1.45-2 saat arasıdır. Bu aralar işi kaptım artık antrenmanlar en fazla 50 dakika...
Blitz bende çevremde body konusunda çokta bilgili olmadığına inandığım salon sakinlerinden az çalıştığıma dair eleştiriler alıyorum.Çok konuşan biride değilim hele ki idmanda.Sen 50 dakika yaptığın idmanı bir yazsana .Bendemi bir gariplik var.
Benim haftada 1 girdiğim göğüs ve biceps idmanım alttaki gibi ve maksimum 60-70 dakikada bitiyor.Ama insanlara az çalışıyor izlenimi veriyorsam bende bir sorun olabilir.
Üstgöğüs 4 set piramit 12-10-8-6
Dumble fly sıkıştırma 3*12
Normal bench 12-10-8-6
Butterfly makinada sıkıştır 3*12
Pull over 3*12
biceps Sz bar 12-10-8-6
Biceps dambıl 3*12
masteer dedi:19- 20 yaslarındayken cahıllıkten bır seferınde 4 saat antrenman yapmıstım, o zamanlar bunun ıyı bısey oldugunu sanıyorduk.
Antrenmanda ve sonrasında da bır de saunaya gırerek o gun 2.5 kg cıvarında kılo vermıstım.
Isın komıgı boyle bır antrenmandan sonra ertesı gun off vermeden gene salona gıtmıstım, ama pek agırlık basamayıca da nıye bole oldukı bu sımdı dıye bır de sasırmıstım.