Dost yarım yağlı süt

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan stadler
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben eve çekiyorum 10 tane her hafta en az.

aynen günde 1 litre iciyorum kesinlikle yarım litre kalkarken yarım litre uyurken

Açıkcası bimin süt ve et ürünlerine güvenmiyorum. tavuk yumurta daha uyguna daha kaliteli alıyorum sütü ise makromarketten alıyorum NETTO fiyatıda 1.35 ne olduğu belli en azından :)

bu konuyu açtığınız ıyı olmus bende bım ın dost sutunu içiyorum yoğurdunuda yıyorum gunluk elımden geldıgı kadar
şimdi acaba bu marka guvenılırmı ıyı bır arastırma yapan varmı alaska gıbı bende tereddutteyım bıraz nıe dersenız ucuz olması :D

Açıkcası bimin süt ve et ürünlerine güvenmiyorum. tavuk yumurta daha uyguna daha kaliteli alıyorum sütü ise makromarketten alıyorum NETTO fiyatıda 1.35 ne olduğu belli en azından :)

yarım yağlı dost sütle sizin aldığınız sütün arasında bi fark olacağını sanmıyorum. a101'de birşah, bimde dost ve öteki 1.35 tl olan yarım yağlı sütlerın arasında kalite farkı olduğunu düşünmek hayalciliktir

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/dost-yar-m-ya-l-t24636p2.html?langid=1

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı