Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Açıkcası bimin süt ve et ürünlerine güvenmiyorum. tavuk yumurta daha uyguna daha kaliteli alıyorum sütü ise makromarketten alıyorum NETTO fiyatıda 1.35 ne olduğu belli en azından
bu konuyu açtığınız ıyı olmus bende bım ın dost sutunu içiyorum yoğurdunuda yıyorum gunluk elımden geldıgı kadar
şimdi acaba bu marka guvenılırmı ıyı bır arastırma yapan varmı alaska gıbı bende tereddutteyım bıraz nıe dersenız ucuz olması
Açıkcası bimin süt ve et ürünlerine güvenmiyorum. tavuk yumurta daha uyguna daha kaliteli alıyorum sütü ise makromarketten alıyorum NETTO fiyatıda 1.35 ne olduğu belli en azından
yarım yağlı dost sütle sizin aldığınız sütün arasında bi fark olacağını sanmıyorum. a101'de birşah, bimde dost ve öteki 1.35 tl olan yarım yağlı sütlerın arasında kalite farkı olduğunu düşünmek hayalciliktir