Dondurulmuş Patatesler Hakkında

fruion

Üye
Şimdi arkadaşlar benim evde tefalin 1 kaşık yağlı patates kızartan makinası var. 1 kaşık zeytin yağı koyuyorum hatta daha az koyuyorum 1 kilo patatesi kızartıyor.
Ben bu sporu 8 aydır yapıyorum arada 2 haftada bir falan alırdım dondurulmuş patates çokta lezzetli oluyor. 1 kilo patatesi 1 öğünde yiyorum yani.
220 gr karbonhidratta almış oluyorum.

Şu ana kadar hiç dikkat etmemiştim bunlar biliyorsunuz ön kızartma işlemi yapılarak paketleniyor ve 1 kilo patateste 45 gr palm yağı var. En dandik yağ var içinde yani. Ama yani cheat meal yapmıyorum ben sebebi ise öğrenciyim arkadaşlar param oldumu gidip sağlıklı gıdaları depoluyorum eve.
Bu gunde canım çok çekti şuan hatta kızarıyor patatesler spordan yeni geldim.

Sizce haftada bir veya 2 haftada bir cheat meal yerine tüketmek mantıklı? En azından karbonhidratı sağlıklı evet kötü bir yağ alıyoruz ama cheat meal yapsam daha kötü diye düşünüyorum çünkü aldığım bütün makro işlenmiş karbonhidratlardan geliyor.

Sizce bu beni kötü etkiler mi yoksa bi daha almayayım mı?

Vucut dipim Mezomorf o yüzden kilo almak hele şu sıralar çok zorluyor beni. Öğrenci oldugum için besin sıkıntısıda çekmeye başladım.
Şuan 83 kiloyum arkadaşlar ve 1 aydırda 83-84 arası gidip geliyorum tartıda. Boyum 1.78 bu arada.

Back
Yukarı