Dolgun bacakta kalf çalışması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ozpirik

Üye
Yapım gereği kollarım ve üst vücudum ince olmasına rağmen bacaklarım oldukça dolgun. Zayıf zamanlarımda bile arkadaşlarım halterci bacağı var sende derdi. Şu an oldukça kiloluyum (85 kg ve %25 yağ oranım var). Kalf çalışmasında elime 10kg ağırlık alıp Dumbbell Single Leg Calf Raises yapıyorum. Kalf kısmım daha da kalınlaştı, çok hafif bir belirme de oldu 2-3 ayda. Ama estetik olarak çok güzel bir görüntü çıkmıyor sanırım. Sormak istediğim ise acaba kilosuz çok tekrar mı yapmam lazım? Yoksa böyle devam mı etmeliyim? Diğer bacak hareketlerinde de aynı sorum geçerli. Baldır kısmım da oldukça kalındır.

calfta yapısal bir kalınlık olabilir. calf raise yapmanın o bölgenin incelmesine bir faydası olmaz. zayıflarsan az da olsa incelecektir. %25 yağ oranı yüksek. hemen diyete başlasan iyi olur.

calfta yapısal bir kalınlık olabilir. calf raise yapmanın o bölgenin incelmesine bir faydası olmaz. zayıflarsan az da olsa incelecektir. %25 yağ oranı yüksek. hemen diyete başlasan iyi olur.

Elimden geldiği kadar dikkatli beslenmeye çalışıyorum ama diyetteyim diyebilecek kadar değil. Yeni başlayan biri olarak kas hacmimi artırmak istiyorum önce. Diyete seneye başlamayı düşünüyorum.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kalf-al-ma-t10677.html

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı