Sergio_Aguero
Üye
arkadaşlar konunun başlıklka pek alakası yok ama ben ilgi çeksin diye yazdım. şimdi adanada amerikan pasajı var bilenler bilir, oradan 1 tane animal pump aldım 110 liraya 6 taksit de yaptırdım. ürün orjinal herşey iyi güzel ama kutuyu açtım bu eski versiyon sarı haplar var. sonra bide son kullanmasına bakayım dedim ama meğersem temmuzun 7 sinde sk tarihi bitmiş. bende kartını aldığım dükkanı aradım. adama böyle böyle dedim. adam bana kusura bakma değiştiremeyiz dedi. sonra 2 dk bekle ben dönecem sana geri dedi . antremana gittim 1 saat sonra aradım telefonu kapatmış. şimdi buraya ' 1 aydan bişey olmaz kullanabilirsin' diye yazan arkadaşlar olacak ama ben işin o kısmında değilim. sonuçta adam bozuk ürün satıyor ve tüketici haklarına falan gitsem iadesi mümkünmü acaba. gerçi bi sorun daha var fatura almadım ama kredi kartıyla ödeme yaptıgım için inkar edemezler. dipnot: yarın tekerar arayacağım eğer açmazlarsa tanıdığım bi komiser var hırsızlık büroda çalışıyor onunla gideceğim.
sizce napayım ürünü iade edebilirmiyim. işin parasındada değilim ama bu müşteriye yapılan bir haksızlıktır kanaatimce...
sizce napayım ürünü iade edebilirmiyim. işin parasındada değilim ama bu müşteriye yapılan bir haksızlıktır kanaatimce...