dolandırldım :S

ozan119

Yeni Üye
arkadaşlar çok güvendiğim brine 1 mlyar para verdm ama şmdi ********lik yaptı geri vermiyo çok yakınımdı sinirden delircem

kendimi yiyorum napabilirm para verdiğimi kanıtlıycak kağıt bişeyde yok :(

napcam o parayı alcam ama nasıl alcamı bulamadım ne yapabilirim hukuki bi yolu yokmu bunun yakafa_

Madem borç veriyorsunuz karşılığında birşey almıyorsunuz altın olarak verseydiniz :) 2 yıl sonra verse adam 1000TL nin değeri kalmayacak neredeyse.

Hiç bir hukuki yolu yok geçmiş olsun öncelikle..Gerçi çek vb birşey de alsanız yine tahsili zor olacaktı belki senelerce olmayacaktı.Bence konuşun ve kurtarabildiğinizi alın kavga gürültüyle halletmeye çalışmayın sakın.

Giden bin tl olsun

aynı şey daha az bir miktarla başıma geldi arkadaşımı Fenerbahçe-Bursaspor Türkiye kupası final maçına götürmştüm biletini ben almştım masraflarını ben karşılamıştım bana 100 tl borcu vardı yaz girdi araya ben erdeğe tatile gittim o antalyaya fln gitti baya atıştık telefondan fln antalyada çevrem geniş olduğunu biliyor geri adım attı ama paradan hala eser yok ankaraya geldiği gibi halledicem işini bu işler malesef böyle hallediliyor kavga gürültü yapmayın diyenler başına gelmediği için anlıyamaz hukuki bir yolu yok gidersin polise böyle böyle borç verdim alamıyorum dersin kanıt isterler kanıt yok bende polise aynen şöyle söyledim tamam siz yardımcı olmuyorsunuz madem çocuk ankaraya gelince ben kendi yöntemlerimle halledicem sizde bi **************

Son düzenleyen: Moderatör:
of allahım ya ulan varya arkadaşımın satmasını geç başka arkadaşlarımda var bin lirayıda geç parayı mevzu yapmam çok ama kazıklanmak çok zoruma gidiyo ya o çocuğu görsem ölümüne döverim para sende kalsın derim

OZAN119 bundan sonra ki hayatında ileride belki 100 milyar kazıklancaktın ama bu dersten sonra zor kazıklanırsın yani anlatmak istediğim bu sana ders olsun ama şunu unutma hakkını ara.. devamlı o çocuğu ara küfür etsede, taciz et hep bıktır adamı artık parayı versemde kurtulsam desin okeyyy

Borç verdiğiniz adam herhalde genelde can ciğer olduğunuz adamdır. Güvenilmedik insanlara para borç verilmez.
Madem can ciğer olduğun arkadaşına borç veriyorsun, alamadığında kavga gürültüye gerek yok.
Para için huzur bozulmaz.
Para yüzünden edilecek kavga kavga değildir. Araya memurlar girse, neden kavga ediyorsunuz ? Para yüzünden. İnsan utanır yahu. Giden gitmiştir sağlık olsun.

Sözlü olarak anlaşma kurulur. Bu borçlar hukukunda olan bir şey. İlla bir anlaşmanın yazılı olması gerekmez.

Back
Yukarı