doğumgünün kutlu olsun Flexor...

FLEX-POINT

Özel Üye
FLEXOR'A ..........

18 ŞUBAT ' a saatler kaldı...tam 30 yıl önce benim için doğdun.

netten hediye gönderme konusunda biraz acemiyim. ama senin için bişeyler hazırlamak istedim. ve bunu ,artık ailemiz olarak kabul ettiğimiz bodyforum üyelerinin huzurunda vermek istiyorum.

nice yıllara...bir ömür ,birlikte, mutlu ve sağlıklı olman dileği ile...doğum günün kutlu olsun...
SENİ SEVİYORUM.

Flexor hocam doğrum gününü en içten dileklerimle kutlar sağlık mutluluk ve bos kaslı günler dilerim. Herşey gönlünce olsun sayın hocam...

vay be gözlerim yaşardı..
tebrikler flex-point,çok başarılı.
ve ayrıca tebrikler flex & flex-point çiftine,bizlere güzel bir çift örneği oldukları için.
ve forumu bir aile olarak düşünmek hep beni sevindirmiştir.onun için de ayrıca teşekkürler bu fikrimi siz de onayladığınız için ((:
unutmadan; doğum günü kutlu olsun flexor hocam!!

Flexor ailenle mutlu, sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum..Flex-point çok güzel bir jest yapmışsın..

fLEXOR , bi ömür mutlu olman dileğiyle , nice yıllara , doum günü hediyesi olarak 1 kutu %100 whey yollasam olurmu , çam sakızı(Proteini ) , :D

Dogum günün kutlu Flexor!! Nice mutlu yillara!

gecmis dogum günün kultu olsun hocamiz...saglikli, huzurlu nese dolu ömürler... torun torba sahibi olman dilegiyle..

saygilar

FLEXOR'A ..........

18 ŞUBAT ' a saatler kaldı...tam 30 yıl önce benim için doğdun.

netten hediye gönderme konusunda biraz acemiyim. ama senin için bişeyler hazırlamak istedim. ve bunu ,artık ailemiz olarak kabul ettiğimiz bodyforum üyelerinin huzurunda vermek istiyorum.

nice yıllara...bir ömür ,birlikte, mutlu ve sağlıklı olman dileği ile...doğum günün kutlu olsun...
SENİ SEVİYORUM.

Öncelikle doğum günüme gelen tüm dostlara teşk ederim :)

2. Olarak Flex-pointe yani eşimin yapmış olduğu hediye çok anlamlı en önemliside hiç bu şekilde hediye almamıştım.

Eşimin adı bir çiçek ismi (fulya) ben ona forumun çiçeği diyorum ve o çiçek burada olduğu müddetçe forumda güzelliklerin açılacağına eminim.

Her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir kadın vardır sözü kadının eşi ve çocukları için yaptıklarının yanında az kalıyor

Vos Amo Flex-point

hocam uzun zamandır bilgilerin ışığında ve formun yardımı sayesinde bişeyler yapmaya çalıştım cidten uzun zamandır kimseye bukadar içten iyiki doğdun dememişimdir.iyiki doğdun ve bilgiye aç olan kişilere gerektiğinde bütün bilgini koşulsuz olarak verdin.... herşey için teşekkür edrimm.... iyiki doğdun hocam....

Bilgisayarımın azizliğinden bende gecikmeli olarak kutluyorum.Daha nice senelere.

flexor hocam dogum gunun kutlu olsun...her zaman abim ve hocamsın ve öyle kalacaksın,iyiki dogdun...

Back
Yukarı