ben bu olcu takintisi olanlari anlayamiyorum.45cm kol vardi 50cm kol vardi. vardi da ne kadari su ne kadari yag ne kadari kas?doğuş steroid kullanmıştır. bütünüyle faliyet durmuş değildir. kısır olmuş diyince millet yanlış anlıyor.
sperm sayısı azalmış olabilir.
doğuşta vucut mu var göremiyorum diyen arkadaşlar kör olmanız lazım heralde. bugünlerde de fit vucudu var ama bundan bi 10 yıl öncesini görmeleri lazım 45 cm civarında kol a sahipti 2000 2003 yılları arasında mükemmel form tutmuştu.
kendisi dün programda bu işin jargonu bu dedi. büyüdükçe büyümek istiyorsunuz kaptırıyorsunuz kendinizi ozamanlarda kendimi bu işe fazlasıyla kaptırmıştım dedi.
her steroid kullanan ronnie coleman gibi olacak diye bir şey yok. ronnie coleman bu işten para kazanıyor hobi olarak yapmıyor.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:01 ----------
7 8 aylık düzenli çalışmayla yapılabilir diyen arkadaşlar rica ediyorum resminizi koyun bakalım doğuşun yarısı kadar var mısınız![]()
ben bu olcu takintisi olanlari anlayamiyorum.45cm kol vardi 50cm kol vardi. vardi da ne kadari su ne kadari yag ne kadari kas?
al sana 50cm kol
![]()
dogusun o iyi zamanlarini biliyoruz.kollar kalin fakat gerisi hikayeydi.gogus sifir omuz-sirt sifir.vucut deli gibi su toplamis yanaklar tombik tombik. ee ne var kollar 45. bakiyorsun vucutta extra 10kg su yag var. verince noluyor? kollar dusuyor 41 e.sonra noldu.iyi beslenemedim bilmem ne.kendini kandirmaktan baska birsey degil.
ben spora basladim.1 sene sonra bir bulk yaptim kilo 100 e dayandi kollar 45.ama yag orani almis basini gitmisti.%35-40 vardi sanirim.simdi yag oranim %20 civari kilo 90. kollar sicak 44-45. kac sene oldu.3 seneden fazla.e olcu ayni.ama gercek? kas-yag-su orani? rakamlara takilmadan, kendinizi kandirmadan bu sporu bilincli yapin.kol 50 olmus 100 olmus hikaye.
private bilmiyorum farkında mısın ama karşılaştırdıklarından biri şarkıcı biri milli sporcu.Birisi bu işi spor olsun diye yapıyor belki biraz abartıyor.ama diğeri müsabık birisi.Doğuşun vücudu bence de çok iyi bir vücut.Senin salonunda onun gibi kaç adam var?arkadasim benim verdigim ornek sadece 45 rakaminin birsey ifade etmedigini gostermek icindir.ayrica hala resimlerini paylasiyorsun.simdi o gogsu iyi mi? o omuz iyi mi? en soldaki resme bak cati nasil dar.en sagdaki resimde ise vucudun su oranina bak.o mide iyi mi? yukaridaki facebook linkinde de mide pozu verecek diye 8 olmus. kerim topsakalla bir ciplak resim cekinsinde oyle yorumlayalim.sisme montu giymis yaninda poz vermis.kerim topsakalin kollarinin hacmi monttan belli oluyor.sacmaliklardan bahsederken en azindan sperm sayimi dusurecek kadar sacmalik yapmis degilim.
ayrica o takip ettigin dogusu ben bursadan bilirim.beraber resim cekindigimiz bile oldu.yanima gelince ufacik kaldi. seni bilemem sen bu vucuda iyi diyorsan demek ki daha alacagin cok yol var.
yarismaciyla yukaridaki arkadas kiyasladigi icin yorum yaptim.benim salona gelince dogus normal vucutlu biri.sizin yas daha ufak.gozunuze cok gelebilir o vucut.benim yasim 34.yarismaci arkadaslarim var.ve salonda 44 kol neredeyse standart.dogusun vucut ise kollar iyi ( ki genetik.ilk ciktigi klipte bile sadece kollar iyiydi) gerisi hikaye.forumun cogunun gym e yeni baslayanlardan olustugunu farzedersek, standartlara gore iyi ama bu sporu yapanlar, profesyoneller icin normal bir vucut.private bilmiyorum farkında mısın ama karşılaştırdıklarından biri şarkıcı biri milli sporcu.Birisi bu işi spor olsun diye yapıyor belki biraz abartıyor.ama diğeri müsabık birisi.Doğuşun vücudu bence de çok iyi bir vücut.Senin salonunda onun gibi kaç adam var?
private bilmiyorum farkında mısın ama karşılaştırdıklarından biri şarkıcı biri milli sporcu.Birisi bu işi spor olsun diye yapıyor belki biraz abartıyor.ama diğeri müsabık birisi.Doğuşun vücudu bence de çok iyi bir vücut.Senin salonunda onun gibi kaç adam var?
arkadasim benim verdigim ornek sadece 45 rakaminin birsey ifade etmedigini gostermek icindir.ayrica hala resimlerini paylasiyorsun.simdi o gogsu iyi mi? o omuz iyi mi? en soldaki resme bak cati nasil dar.en sagdaki resimde ise vucudun su oranina bak.o mide iyi mi? yukaridaki facebook linkinde de mide pozu verecek diye 8 olmus. kerim topsakalla bir ciplak resim cekinsinde oyle yorumlayalim.sisme montu giymis yaninda poz vermis.kerim topsakalin kollarinin hacmi monttan belli oluyor.sacmaliklardan bahsederken en azindan sperm sayimi dusurecek kadar sacmalik yapmis degilim.
ayrica o takip ettigin dogusu ben bursadan bilirim.beraber resim cekindigimiz bile oldu.yanima gelince ufacik kaldi. seni bilemem sen bu vucuda iyi diyorsan demek ki daha alacagin cok yol var.
arkadaşların bazıları kısır kalacak kadar kür yaptıysa mr. olympia olması gerektiğini savunuyor.konu o yüzden buralara geldi.Konu doğuşun vücudunun nasıl olduğu değil ki neyin tartışması bu böyle.
bak kardesim.agzindan cikan kelimelere dikkat et.yok sacmaliklar yapmissin yok kiskanc yok bilmem ne.avukatimisin dogus un da senin zoruna gidiyor? sana yalan mi atacagim? burasi sanatci vucutcularini tartistigimiz bir yer degil.bodybuilding forumu.dev gibi insanlar bile tartisiliyor elestiriliyor dogus kimdir? onun vucudu anca senin gibi ceyrek porsiyonlar begenir.sen ve senin gibi insanlar hep bir bahane bulur asla birşeyi kabul etmezler.
yok şişme montmuş yok yağlıymış evet iyi diyemeyecek kadar kıskanç bi yapın var.
bunu nerden anladım yanıma gelince ufacık kaldı yok öyle oldu böyle oldu.
sanırsın ki yılmaz morgülden bahsediyor bu adam.
kerim topsakal tartışmasız doğuştan daha iyi ama o bile doğuşun vücudunun zamanında gereğinden fazla kaslı olduğunu söyledi. bi sanatcının fit olması yeterlidir dedi.
kerim topsakal bunu diyorsa daha fazla burdan bilmişlik yapma arkadaşım.
7 8 ayda bu vucut olur diyen arkadaş ve sen kendi resimlerinizi paylaşın bakalım orantınızı ve yağsız vücutlarınızı görelim.
bak kardesim.agzindan cikan kelimelere dikkat et.yok sacmaliklar yapmissin yok kiskanc yok bilmem ne.avukatimisin dogus un da senin zoruna gidiyor? sana yalan mi atacagim? burasi sanatci vucutcularini tartistigimiz bir yer degil.bodybuilding forumu.dev gibi insanlar bile tartisiliyor elestiriliyor dogus kimdir? onun vucudu anca senin gibi ceyrek porsiyonlar begenir.