Doğuş Kas Yapayım Derken Kısır Oldu

Private

Üye
Kas Yapayım Derken Kısır Oldu

Sesi ve şarkılarıyla olduğu kadar hayat hikayesiyle de herkesi derinden sarsan Doğuş şok bir itirafta bulundu.

37 yaşındaki şarkıcının baba olabilmesi için tedavi görmesi şart.

Ünlü şarkıcı, nedenini şöyle anlattı: "Zamanında kaslı olmak için vücut çalıştım. Aldığım ilaçlar yüzünden sperm sayımda azalma olmuş. Bu nedenle, eski eşim düşük yaptı. Çocuğum olması için tedavi görmem şart."

haberler

en çok korktuğum olay supplement birşey yaparmı bilmiyorum öyle bir söylenti duydum biraz çekindim ama araştırdım bir bilgi bulamadım sanırım stroid kullanmış olmalı yazık ya hiç düşünmeden bilmeden bilinçsizce kullanım sonucu nelere neden oluyor

iyide düşük yapmışsa zaten hamile kalmıştır ya kısırdır ama kısır olsa hamile olmaz düşük olmasının başka bir nedeni vardır

iyide düşük yapmışsa zaten hamile kalmıştır ya kısırdır ama kısır olsa hamile olmaz düşük olmasının başka bir nedeni vardır

Genelde düşükdeki faktör bebeğin annesine tutunmasını sağlayan hormondur eğer eksikse dikkat edilmezse düşük olur..Ama spermin etkisini tam bilmiyorum

reklam yapıyor gene...bu sporu alet ediyor...

ya arkadaslar ben dogusta vücut mücut goremıyorum ? Madem kas yapmak için okadar ilaç kullanmıs ki kısır olduguna göre bu oran cok yüksek eee bu ilaçlar neresine gitmiş ?? ROnnie coleman mükemmel bir vücuda sahip ve dogusla vücudunu kıyaslarsak kat ve kat daha fazla ilaç kullanmıstır , 5 cocugunu leylekler mı getirdi ?

Adamın spermleri ölmüş
Steroid kullanmıştır tabiki.
Tedavi olacakmış ..

amino ve protein tozuyla olacak iş değil.

Beyler ufak bir yanlışa düşüyorsunuz.Burda herkesin genetiği farklıdır, sen kullanirsin hiçbirşey olmaz.Başkası kullanır, başına olmadik bir sürü hastalık çıkar.

Ayrıca sadece buda değil, steroid kullandiysa ilaçlar dediğine göre steroid kullanmıştır, yaptığı kür tam anlamıyla süper hazırlanmış bir kürde olmayabilir.O yüzden sağlığı bozulmuştur.

kişiden kişiye değişir,biri kullanır kısır kalır,başkası kullanır kalmaz...misal ronnie colemanın 5 çocuğu var :) maşallah

biri vücut göremiyorum yazmış yukarda zaten dogus zamanında diyor..zamanında dedigi 3 5 yıl önceydi tv de kolu görünce ben şaşkına dönmüştüm 45 vardı heralde...

Protein falan demedi.Steroid kullandığım için spermlerim ölmüş dedi.Tekrar çocuk yapmaya karar verirsem o zaman tedavi olacağım dedi.

ya arkadaslar ben dogusta vücut mücut goremıyorum ? Madem kas yapmak için okadar ilaç kullanmıs ki kısır olduguna göre bu oran cok yüksek eee bu ilaçlar neresine gitmiş ?? ROnnie coleman mükemmel bir vücuda sahip ve dogusla vücudunu kıyaslarsak kat ve kat daha fazla ilaç kullanmıstır , 5 cocugunu leylekler mı getirdi ?

Kısır olsaydı eğer yumurta ile bir döllenme söz konusu olmazdı. Düşüğün genel nedeni döllenmiş yumurtanın rahme tutunamamasıdır. Yani spermle uzaktan yakından alakası yok. Ha kalitesi düşmüş olabilir sperminin onu dese anlarım bir nebze. Fakat kısır olmuş olsa döllenme olmazdı..

nacizane biyoloji bilgimle şunu söyleyebilirim ki erkeğin işi döllenmeye kadar. eğer sperm yumurtaya girmiş ve döllenme olmuşsa bundan sonraki süreçler tamamen kadının hormonu, sağlığı vb. etkenlerle işler. ayrıca spermin kalitesinin ölçütleri, hareket kabiliyeti ve yumurta zarını delme kapasitesiyle ilgili olmalı diye düşünüyorum.

edit: bi önceki arkadaşımız benden hızlıca aynısını yazmış :D

eskiden baya bi iriydi diye hatırlıyorum ama tabi o zamanlar ben vucut geliştirmeyle ugraşmıyordum...günah pazarı adlı bir şarkısı vardı oradaki vucudu görünce ulan adam ne vucut yapmış diyordum , kral tv de o klibin çıkmasını bekliyordum hergün , şimdi izledigimde ise gayet sıradan geliyor vucudu......

işte o klip :)

https://www.youtube.com/watch?v=WfYU3qUcdBs&ob=av3e

eskiden baya bi iriydi diye hatırlıyorum ama tabi o zamanlar ben vucut geliştirmeyle ugraşmıyordum...günah pazarı adlı bir şarkısı vardı oradaki vucudu görünce ulan adam ne vucut yapmış diyordum , kral tv de o klibin çıkmasını bekliyordum hergün , şimdi izledigimde ise gayet sıradan geliyor vucudu......

işte o klip :)

https://www.youtube.com/watch?v=WfYU3qUcdBs&ob=av3e

bu klipteki vucut içinmi kısır olmuş :) bu vücut için steroid kullanmaya gerek yok. 7-8 aylık düzenli beslenme ve çalışmayla yapılabilir.

yalnız o klip 2000 yılında çekilmiş.. yani 11 sene önce. doğus o yıllarda spora başladıysa şimdi streoid kullanması doğaldır

Back
Yukarı