Doğrumu ilerliyorum ?

Merhaba arkadaşlar ben başlıyalı 2 hafta oldu benim 1 yıldır fitness ile uğraşan arkadaşım vardır ben başladım diye spor salonunu değiştirip birlikte spor yapmaya başladık hoca bana program vermedi arkadaşımın programı ile hafif kilolarla başladım o yanmaları ağrıları acıları hissedebiliyorum buda kendimce iyi gidiyormuşum gibi zaten konuyu açma sebebimde tecrübeli kişilere sormak haftada 4 gün kol-kanat bacak-göğüs-omuz olarak yapıyoruz bide yemek olarak şöyle ilerliyorum birde 2 hafta önce 60.8 iken şuan 62.4 gibi bir kilodayım

kahvaltı:karbonhidrat ağırlıklı beslenme
öğlen:tam ekmek
spordan önce:tam ekmek döner vs gibi dışarıdan yiyorum
spordan sonra:ev yemeği 3-4 tabak
yatmadan önce:2 haşlanmış yumurta 1 muz 1 bardak süt

spordan önce ve sonra arasına ton balığı bıldırcın yumurtası fındık fıstık ezmesi alıyorum bazen yaş 16 boy 1.80 kilo 62 fakat vücudum kötü yani o yüzden başladım

yalnış yaptığım bişey varsa bilgilendirmisiniz veya tavsiyeleriniz varmıdır

Tam ekmek ne ekmeği fazla tüketiyorsun gibime geldi . Açıkçası senin yaşındayım günlük yeterli proteini aldıktan sonra şunu ye şunu yeme gibi durumları çok zararı olmadıkça katmıyorum gelişme çağındayız hertürlü vitamine minerale açık vücudumuz onu ye şunu yeme diyerek vücudumuzu kısıtlarız cips kola vs gibi zararlı yiyeceklerden uzak durdukça sorun yok önemli olan öğün sayısını arttırmak (5 6 öğün) gibi

Back
Yukarı