Wild Bull
Üye
1.80 boyundaki birisi olarak bb de ideal kiloma ulaşmak ve ardından üstüne kaslarla kilo alıp gelişmek istiyorum. 3 ay normal haftalık programımı yapıyorum ama maddi durumlar pek ii olmadığından supplement takviyesi yapamadım ve vücüt hiç parçalı gözükmüyor bende dedimki bi cardio yapıyım hem vücüttaki yağlar bi gitsin zayıflıyım yemde kaslar gözüksün
10 gündür cardio yapıyorum bunun yanında diyet yapmazsam eğer yatığımın bir anlamı olmadığını bildiğim için ilk hafta 5 gün sabah kahvaltı "0" sadece 2 bardak soğuk su içiyorum öğlen yarım ekmek köfte yada tavuk ızgara akşamada evde ne piştiyse onu yiyordum baktım göbeğin biraz kabası gitmiş ama artık bittiğimi düşünüyordum ( sanırsam dengesiz beslendiğim için ) bende deli gibi araştırma yaptım ( cardio yağ yakımı metobolizma 5 öğün sade kahve vs gibi ) bunların ne olduğunu ögrendim ve hocam dediki eE oğlum okuyan adamın haliyle hiç okumayan bir olurmu
dedi ve bir beslenme programı yazdı yazdığı program
sabah
5 yumurta sarısı
2 dilim kepekli ekmek
bitki çayı şekersiz
öğle
200 gr. haşlanmış tavuk
2 dilim kepekli ekmek
akşam
haşlanmış tavuk ( ölçüsünü vermedi )
yada gene yumurta
bol bol salata
haftanın 5 günü ağırlık antrenmanım var vede üstüne 15 dk koşuyorum antrenmanlarda accayip kalın giyiniyorum ve koşudan sonra üstümü çıkardığımda arklar dışarı çıksan şeytan diye taşlarlar diye
her yerinden duman çıkıyor diyor. yani kendimi zorluyorum
acaba doğru yoldamıyım bana akıl verebilirmisiniz ??
10 gündür cardio yapıyorum bunun yanında diyet yapmazsam eğer yatığımın bir anlamı olmadığını bildiğim için ilk hafta 5 gün sabah kahvaltı "0" sadece 2 bardak soğuk su içiyorum öğlen yarım ekmek köfte yada tavuk ızgara akşamada evde ne piştiyse onu yiyordum baktım göbeğin biraz kabası gitmiş ama artık bittiğimi düşünüyordum ( sanırsam dengesiz beslendiğim için ) bende deli gibi araştırma yaptım ( cardio yağ yakımı metobolizma 5 öğün sade kahve vs gibi ) bunların ne olduğunu ögrendim ve hocam dediki eE oğlum okuyan adamın haliyle hiç okumayan bir olurmu

sabah
5 yumurta sarısı
2 dilim kepekli ekmek
bitki çayı şekersiz
öğle
200 gr. haşlanmış tavuk
2 dilim kepekli ekmek
akşam
haşlanmış tavuk ( ölçüsünü vermedi )
yada gene yumurta
bol bol salata
haftanın 5 günü ağırlık antrenmanım var vede üstüne 15 dk koşuyorum antrenmanlarda accayip kalın giyiniyorum ve koşudan sonra üstümü çıkardığımda arklar dışarı çıksan şeytan diye taşlarlar diye

acaba doğru yoldamıyım bana akıl verebilirmisiniz ??