Doğru mu yapıyorum? Beslenme Tavsiye

Arkadaşlar merhaba spora yeniden başladım geçen sene 6 ay yapip bırakmıştım bu sene yeniden başladim haftada 4 gün gidiyorum ve kendime beslenme programı oluşturdum fakat endişelerim var doğru mu yanlış mı diye. Boy 1.83 kilo 75 yağ oranı %13. Hacim kazanmak büyümek ve 1 yıl sonra gerçekten iyi vücuda sahip olmak istiyorum. Programım şöyle:

-Kahvaltı
1 su bardağı meyve suyu
2 adet haşlanmış yumurta
90 gram beyaz peynir
1 tatlı kaşığı bal
3 adet ceviz
1 salatalık 1 domates
1 kaşarlı tost

1. ara öğün: 200 ml süt

-Öğle Yemeği
1 kase çorba
1 kase makarna
120 gram ızgara tavuk göğüs
Ayran

Antremandan sonra 1 ölçek whey alıyorum

2.ara öğün: 80 gr ton balığı

-Akşam Yemeği
150 gr ızgara balık veya et
1 kase pilav
1 kase çorba
ayran

yatmadan önce de 300 ml yarım yağlı süt içiyorum
sizce nasıl program bu programla büyüyebilir miyim? tavsiyeleriniz?

Beslenme düzeninin bir gününde ki protein, karbonhidrat, yağ ve kalori miktarını hesaplayıp yazarsan daha kolay yorum yaparız. Çünkü senin 1 kase dediğini bilemeyiz, doğru yapıyorsun deriz emeklerin boşa gider. Hesaplı kitaplı olmak lazım bu sporda.

Beslenme düzeninin bir gününde ki protein, karbonhidrat, yağ ve kalori miktarını hesaplayıp yazarsan daha kolay yorum yaparız. Çünkü senin 1 kase dediğini bilemeyiz, doğru yapıyorsun deriz emeklerin boşa gider. Hesaplı kitaplı olmak lazım bu sporda.
her gün 3200 kalori alıyorum. 275 gr. karbonhidrat 185 gr yağ 125 gr protein. boy 1.83 kilo 75 yağ oranı %13
yeterli mi sizce?

Ara öğün deki süt yerine yoğurt al yağ daha azdır. Öğlen 'deki makarna ve akşam 'daki pilavı fazla. Özellikle pilav basit karbonhidratlara girer

TinnyJack

Back
Yukarı