ogisgod
Üye
Merhaba abilerim kardeşlerim bu konuya bir fikrinizi sunmanız benim icin gerçekten önem taşıyor vücut geliştirmeyi bırakmıştım üniversiteye başlamam sebebiyle tekrar ev dizmek olsun alışma süreci olsun gerçekten ayıracak vaktim yoktu Şuan kıbrıstayım bunun neticesinde 6 aydır çok sık alkol tüketimim oldu ve iğrenç bir göbeğe sahibim geldigimde 67 kiloydum suan 75 kiloyum boyum 1.69 yaşım 19 kendime baktığımda iğrenmeye başladım kollarım 39-40 cm’di suan baya sönük eridim bittim kilo aldım 1 haftadır sıkı çalısmaya soktum kendimi eskisi gibi günde ortalama besinlerden aldığım 160-170 gr. Karbonhidrat, 73 gr. Protein, 70 gr. Yağ alımım var Supplement olarak weider premium whey, weider creatin alıyorum beslenmem su şekilde sabah 4 yumurta, 3 dilim hellim peyniri, 1 bardak yağsız süt, 1 salatalık 1 domates. Sabah 8-9 gibi yiyorum bunları. Öğlen(Antremana gitmeden 3 saat önce) pirinç pilavı 90 gr. 2 parça tavuk göğüsü veya ton baligi veya et tüketiyorum 100-150 gr arasi. Antreman sonrası ardı protein tozu yine proteinli bir yiyecekle günü bitiriyorum (et,tavuk,balık vs.) sizce doğru mu yapıyorum bazen ara öğünlerde 1 elma 1 muz yediğim oluyor beslenmem hakkında ne düşünüyorsunuz yağlarımdan da kurtulmak istiyorum bu sırada kas asla kaybetmeden ve geliştirerek
Önceki formum;
Şuanki halim;
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Önceki formum;

Şuanki halim;

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi