Doğalsan Yüksek Proteinli Yulaf Kepeği Karışımı

Enerji ve Besin Değerleri (100gr.)

Enerji 170 kcal
Protein 14,65 gr
Karbonhidrat 25,1 gr
Yağ 0,27 gr
Lif 10,2 gr
Kuru maddede min. Protein %7
Kuru maddede max. Kül %0,70

İçindekiler :
Yulaf kepeği,Gluten,Peynir Tozu,Yumurta Akı Tozu,Peynir altı suyu tozu,Az miktarda tuz.

Her sabah süte katıp veya yoğurda katıp yiyiyorum.Gayet güzel gidiyor (:

ben ekmek yaptım . ama normal ekmeği yer gibi oturupta yumurtaya banacak birşey çıkmıyor. 3 parçaya bölüp öğle , ve 2 ara öğüne paylaştırınca zararı olmaz yağyakmaya. paketin arkasındaki ölçü ile içine 1 de yumurta beyazı atıarak azda light sütle yaptığım pankek ise 2 parça halinde tükettim . tonbalığının yanına yarısı arkadaş oldu. sevmeden yiyorum tonbalığını zaten. hergün yeme isteği yaratacak lezzetli birşey değil zaten. hafta sonlar enazın dan sabah kahvaltısında işimizi görür

migrosta var . 6.5 civar idi. 400 gr. ekmek yemeyi komple kesenler için daha çok dukan diyeti yapanlar alıyomuş. ama tadı gerçekten hoş denemez. tavada çok ince yapıp pekmez bal fıstık ezmesi ile gidiyor.

Bu ürünün bir normal yulaf kepeği olanı birde peynir altı suyu ve yumurta akı ilaveli olanı var, yukarda arkadaşın verdiği ilaveli olanı zaten.
ben önceleri eti lifalifi blenderden geçirip kepek haline getirip omlet yapıyordum. Ama omletten ziyade kek gibi oluyordu ama şimdi bu hazır kepek halinde olduğu için işimi kolaylaştırdı. Yumurta akı ve peynir altı ilavelisini henüz yemedim ama onunla aynı omleti yapabilirmiyiz bilmiyorum. yoğurtla fala ara öğün olarak daha iyi gidebilir sanki.

yarin denicem ins, sonra yorum yaparim

Back
Yukarı