doğalecza.com hakkında uyarı

voltaj

Üye
merhaba arkadaşlar.

başlıkta belirttiğim doğalecza.com dan hiçbir ürün almamanızı tavsiye ediyorum. Neden diyeceksiniz

ankarada olmama rağmen ürün parasını ödediğim ürün elime geçmedi. en sonunda yerlerine gittim 10 gündür ürün elime ulaşmadı bende gelip elden alayım dedim.

bundan önce 2-3 kere aradım. birinde en son cuma günü elinizde olur dediler tamam dedim kapattım telefonu. cuma oldu gelen giden yok ve tekrar aradım arkadaş yanlış bilgilendirme yapmış. pazartesi günü çıkış yapılıp çarşamba elinizde olur dediler. neyse bugün gittim elden alayım dedim. ürününüz yarn yanı salı günü alabilirsiniz deyince çıldırdım sizin gibi kurumunda sizide diiyip para iademi istedim.

siz siz olun ordan ürün almayın

Guzel bir paylasim, aslinda bu tur sikayetler ile ilgili bir baslik acilabilir.Uyeler sikayetlerini paylasmis olur, en azindan daha fazla kisi zarar gormez.

ben bukadar rezil bir firma görmedim. yüzlerine de söledim ağızlarını açıp bişe diyemediler

---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 13:17 ----------

yerlerine gittiğimde para iadesi öğlene kadar yapılacaktır dediler yapılmadı şimdi müşteri hizmetlerini aradım daha iptal edilmemiş dendi. neyse iptal edildi peki nezamana iade yapacaksınız dedim ve 2. bir şok daha yaşadım. en geç cumartesi gününe kadar para iadeniz yapılacaktır dendi. ben böyle bir rezillik görmedim. yuh yani.

bu siteden 2 defa alış veriş yapmıştım kargom sorunsuz elime ulaşmıştı böyle aksaklıklar her sitede oluyo. Geçen ay hepsiburadadan mp3 çalar almıştım elime 8 gün sonra geldi hemde ilanın altında süper hızlı logosu vardı.

Reklam filanmi yapiyosun ya siteye girdim Domain satılık diyor

ne reklamı ne diyorsun sen ? ğ yi g yapmayı bilmiyormusun ? al adres bu /www.dogalecza.com/

---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:43 ----------

Reklam filanmi yapiyosun ya siteye girdim Domain satılık diyor

ne reklamı ne diyorsun sen ? ğ yi g yapmayı bilmiyormusun ? al adres bu www.dogalecza.com

bu siteden 2 defa alış veriş yapmıştım kargom sorunsuz elime ulaşmıştı böyle aksaklıklar her sitede oluyo. Geçen ay hepsiburadadan mp3 çalar almıştım elime 8 gün sonra geldi hemde ilanın altında süper hızlı logosu vardı.

bunun aksaklıkla alakası yok. adam gibi bilgilendirseler aradığımda tamam diyecem aksaklık olur. bunlar insanı enayi yerine koyuyorlar.

merhaba arkadaşlar.

başlıkta belirttiğim doğalecza.com dan hiçbir ürün almamanızı tavsiye ediyorum. Neden diyeceksiniz

ankarada olmama rağmen ürün parasını ödediğim ürün elime geçmedi. en sonunda yerlerine gittim 10 gündür ürün elime ulaşmadı bende gelip elden alayım dedim.

bundan önce 2-3 kere aradım. birinde en son cuma günü elinizde olur dediler tamam dedim kapattım telefonu. cuma oldu gelen giden yok ve tekrar aradım arkadaş yanlış bilgilendirme yapmış. pazartesi günü çıkış yapılıp çarşamba elinizde olur dediler. neyse bugün gittim elden alayım dedim. ürününüz yarn yanı salı günü alabilirsiniz deyince çıldırdım sizin gibi kurumunda sizide diiyip para iademi istedim.

siz siz olun ordan ürün almayın

Sonuna kadar haklısın.

Hatta fazla bile sabretmişsin.

Ayaklarına gitmene rağmen ürünü teslim etmemeleri çok komik.

Doğru düzgün bir site olsa hem para iadesi yapar hem de ürünü gönderir.

Back
Yukarı