Diz Ağrısı?

Selamlar Herkese;
Yaklaşık 1 haftadır squat yapmıyorum vücudu dinlendirmek için.Squat yaptığım dönemde dizimde ağrı (acı) olmazdı.
Bıraktıktan sonra dizimde bir ağrı başladı.
Yere bastırınca ' çömelince bir acı beliriyor.
Nedeni Ne Olabilir En Son Çok Sık Koştuğum dönemde bu tarz ağrılar yaşamıştım.Nedeni Ne olabilir yaşayan oldu mu?

Menüsküs ağrısı olabilir.Benimde sol dizimde var yıllardır, zorlamadıkça ağrı ve iğnelenme hissi yapmıyor.Bacak çalışırken ağır girme ve dengeli pozisyonda çalış.Tabi öncelikle doktora git kontrol ettir dizini...

Menüsküs ağrısı olabilir.Benimde sol dizimde var yıllardır, zorlamadıkça ağrı ve iğnelenme hissi yapmıyor.Bacak çalışırken ağır girme ve dengeli pozisyonda çalış.Tabi öncelikle doktora git kontrol ettir dizini...

Biraz arastirdim Olabilir ama 1-1.5 yıl öncede yaşamıştım ve son 3 ay içinde ağır çalıştım baya bir uzun süre sonra ilk defa yaşadım.
Doktora gitmek Mantıklı duruyor.

5x5 yapıyorum sonlarındayım
Squat 100 ile 5x5 yaptım en son deadlift 115 1x5 Bench Pres 70 5x5
Deadlifte sonradan başladığım için zayıf:(
ben 3 ay bro split yaptım sol omzum sakat ama ginede bench yapıyorum arch la beraber çok acımadığından 3.hafta veya 4.haftadayım ağırsağlam 5x5 de squat 55 kilo deadlift 80kg bench te 60 kg şuan bench te omuz sakatlığım çok engelliyor beni sen benh i ilk başlarken barı kendinmi söküyosun yoksa bi arkadaş yardımıyla falan mı ben kendim alamıyorum omzumdan dolayı squat nasıl arttırdın bu arada benim squat artmıyor 60 kilo denedim 3.setten sonrası gelmemeye başladı form baya bozuldu

ben 3 ay bro split yaptım sol omzum sakat ama ginede bench yapıyorum arch la beraber çok acımadığından 3.hafta veya 4.haftadayım ağırsağlam 5x5 de squat 55 kilo deadlift 80kg bench te 60 kg şuan bench te omuz sakatlığım çok engelliyor beni sen benh i ilk başlarken barı kendinmi söküyosun yoksa bi arkadaş yardımıyla falan mı ben kendim alamıyorum omzumdan dolayı squat nasıl arttırdın bu arada benim squat artmıyor 60 kilo denedim 3.setten sonrası gelmemeye başladı form baya bozuldu

Konu Dağıldı Ama Sıkıntı Değil
Beslenmeme ciddi özen gösteriyorum uyku aynı şekilde antrenmanlarda aşırı zorlamıyorum.Cokda Zor Olmadı Buraya kadar.Antrenmanları kendim yaptığım için Bench Pressde Spotter olmuyor maalesef,kendim alıyorum barı.

Konu Dağıldı Ama Sıkıntı Değil
Beslenmeme ciddi özen gösteriyorum uyku aynı şekilde antrenmanlarda aşırı zorlamıyorum.Cokda Zor Olmadı Buraya kadar.Antrenmanları kendim yaptığım için Bench Pressde Spotter olmuyor maalesef,kendim alıyorum barı.
bende beslenmeme ciddi dikkat ediyorum 8 aydır falan aburcubur şeker un yemiyorum un eğer kıymalı pide falan yaptırmışsa ailem mecbur yiyorum kilo şuan 68 75 olmayı planlıyorum bu kış her sabah 6 yumurta yiyorum

Back
Yukarı