Diyetteyim yardım lütfen arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar,30 yaşındayım Antalyada yaşıyorum 15 gün önce diyete başladım ve 160 kilodan 150.5 kg a düştüm.yaptığım diyeti yazacağım yanlışlarımı düzeltmenizi ve ek tafsiyelerinizi yazmanızı rica ediyorum.

Sabah mısır gevreği,müsli ve yulaf ezmesini sütle alıyorum,ara üğün olarak etinin kahta kurusu dediğim şekersiz bisküvisini lifli bir besin olduğu için şekersiz kahve ile yiyorum öğlen 250 grm tavuk göğsü yarım tabak bulgur haşlama ve 10 adet yumurta yiyorum.akşam tavuğu ton balığı yada kırmızı etle değiştirebiliyorum ama akşam karbonhidrad almıyorum yine yumurtamı yiyorum günde 5-6 litre su içiyorum vitamin komleks kullanıyorum yukarıdaki sonuç hiç spor yapmadan olan bir sonuçtur.

11 sene önce 2003 denizli yarışmasında sevgili Görkem Gürsoy arkadaşımızında bulunduğu yarışmada 90 kg da Türkiye 4. olmuştum.
Tekrar dönüş olarak start verdik tecrübeli dostlardan tafsiyeler bekliyorum.
Sevgi ve saygılar.
 
Back
Yukarı