Diyette olanlar İçin Pratik Protein Tabağı (videolu )

Merhaba arkadaşlar size kendi hazırladığım bir protein tabağı tarifi vermek istiyorum.Yapılışı çok basit tadı da güzel.en azından benim için :) Bu protein tabağı sporda belli bir yere gelmiş arkadaşlar için yetersiz gelebilir belki ama benim gibi kilo verme amaçlı diyet yapan arkadaşlar için güzel bir seçenek.

İşte Hazırlanış videosu..
Afiyet olsun.

http://www.izlesene.com/video/sprite-diyette-olanlar-icin-protein-tabagi/2072995

Son düzenleme:
evet ch84 son eklediğim tavuk göğsü.

malzemeler 1 yumurta.150 gr haşlama göğüs.sarımsaklı yoğurt.ve pul biber.isteyen 3-5 yumurtaylada yapabilir.ve üzerine lor felan koyup yiyebilir.
Teşekkürler.Ne yalan soylim basta bende çılbır sandım süzgecle yumurtaları toplayınca:):)

Evet arkadaşlar ilkbaş çılbır yapıcakmışız gibi başlıyoruz sonra biraz modifiye ediyoruz..
çılbırın modifiyeli hali yani :)

Günde 1 defa mı tüketsek faydasi olur yoksa her gün öğün tüketirsek mi faydasi olur ??

mutiş bişi sagol dostum :D

emeğine sağlık çok güzel görünüyor ilk fırsatta denicem ancak takıldığım nokta ...ben urfalıyım :D pul biberi fazla tüketiyorum bu biz diyet yapak isteyenler için vg'ye gideler için kötü olurmu acaba....

gece saat 3 de bana yemeği yaptırdın ya helal olsun :D ama süper oldu :D

Back
Yukarı