Aslında vahim bir vakadayım çünkü ne yapacağımı bilmiyorum.Ama yinede birşeyler yapmaya çalıştım.Önerilerinizi bekliyorum.
Amacım yağ yakarak kasları belirginleştirmek ve kaslarımı güçlendirmek.
2 adet dumbell'ım var ağırlıklarını ayda bir arttırıcam flexor hocamın programını kullanıyorum evdeki.
Boy:1.82 Kilo:76 Bel:90 Göğüs:96 Kollarıı falan haftaya ölçücem.Yaşım 17 belki erken diyebilirsiniz ama boyumun böyle kalmasınıda istiyorum yani.Amacım belimi 80 cm yapmak.
Diyetim şu:
Sabah:
2 dilim kepek ekmeği(kızarmış)1 tam 2 beyaz yumurta Yeşil çay-domates-20-30 gr lor vs.
Öğle:Okuldayım.Onun için Bir kepekli sandvich ekmeğinin içine ya ton balığı yada lor dolduruyorum ve götürüyorum okula.
İkindi:Kuru meyveler(kayısı-üzüm)
Akşam:1 tabak sebze yemeği
1 tabak makarna pilav vs.
Salata
Gece yoğurt ve casein için 20-30 gr lor.
Önerileri kabul ediyorum.dumbellllsbench_O
-------------
Antreman akşam yemeğinden 2 saat sonra ve antremandan snra ya yumurta yada lor yiyorum eve et yemeği varsa onu yiyorum.
Amacım yağ yakarak kasları belirginleştirmek ve kaslarımı güçlendirmek.
2 adet dumbell'ım var ağırlıklarını ayda bir arttırıcam flexor hocamın programını kullanıyorum evdeki.
Boy:1.82 Kilo:76 Bel:90 Göğüs:96 Kollarıı falan haftaya ölçücem.Yaşım 17 belki erken diyebilirsiniz ama boyumun böyle kalmasınıda istiyorum yani.Amacım belimi 80 cm yapmak.
Diyetim şu:
Sabah:
2 dilim kepek ekmeği(kızarmış)1 tam 2 beyaz yumurta Yeşil çay-domates-20-30 gr lor vs.
Öğle:Okuldayım.Onun için Bir kepekli sandvich ekmeğinin içine ya ton balığı yada lor dolduruyorum ve götürüyorum okula.
İkindi:Kuru meyveler(kayısı-üzüm)
Akşam:1 tabak sebze yemeği
1 tabak makarna pilav vs.
Salata
Gece yoğurt ve casein için 20-30 gr lor.
Önerileri kabul ediyorum.dumbellllsbench_O
-------------
Antreman akşam yemeğinden 2 saat sonra ve antremandan snra ya yumurta yada lor yiyorum eve et yemeği varsa onu yiyorum.