Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba.
Uzun süredir çoğunuzun paylaşımlarını takip ediyorum fakat foruma üye değildim ve bugün üye oldum.
Kendime ait bir diyet oluşturdum.
(Yaşım 18 kilo 60 boy 1,75cm )
Sabah (09.00)
3 yumurta beyazı + 1 tam yumurta + 150 gr lor ( omlet tarzı 1 çay kaşığı zeytinyağı ile (
ARA ÖĞÜN ( 11.30 )
1/2 muz
1 kase süt + 60 gr yulaf ezmesi + 3 ceviz + 1 avuç fındık
ÖĞLEN ( 14:00 )
1)
200 gr tavuk göğsü (haşlama) + 1 kase yağsız yoğurt +1 adet haşlanmış patates + biraz meyve
2)
200 gr hindi göğsü ( haşlama) + yarım tabak bulgur lapa ( yağsız tuzsuz ) + 1 kase yağsız yoğurt + biraz meyve
3)
1 kutu light ton balığı + 1 yarım tabak makarna ( yağsız tuzsuz) + biraz meyve
AKŞAM (20:30)
1) 200gr tavuk göğsü + 1 tabak buharda pişmiş sebze yemeği veya bi tabak sebze yemeği
2) 200 gr hindi göğsü + 1 tabak buharda pişmiş sebze yemeği veya bi tabak sebze yemeği
3) 2 kutu light ton balığı + salata
YATMADAN ÖNCE (12.30)
150 gr lor + 4 yumurta beyazı
Kendi hesaplarıma göre ;
159 gr protein
127-135 gr arası değişen karbonhidrat
17,6- 25 gr arası değişen yağ ( yediğim sebzeye göre ve bir avuç fındık ve 3 cevizdeki yağ miktarını bilmediğim için onu ekleyemedim. )
Karın kaslarımın kaybolmaması ve hacminin artması için böyle bir diyet düşündüm.
karbonhidrat ve yağ alımım eksikmidir sizce ?
ve bu ay supplement olarak protein tozuna başlayacağım genelde spordan sonra az miktarda alıcağım ölçü olarak bilgim yok çünkü hiç kullanmadım.
şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:21 ----------
Arkadaşlar bu arada spor yapma saatlerim 18:00 ile 19:30 arasıdır.
Uzun süredir çoğunuzun paylaşımlarını takip ediyorum fakat foruma üye değildim ve bugün üye oldum.
Kendime ait bir diyet oluşturdum.
(Yaşım 18 kilo 60 boy 1,75cm )
Sabah (09.00)
3 yumurta beyazı + 1 tam yumurta + 150 gr lor ( omlet tarzı 1 çay kaşığı zeytinyağı ile (
ARA ÖĞÜN ( 11.30 )
1/2 muz
1 kase süt + 60 gr yulaf ezmesi + 3 ceviz + 1 avuç fındık
ÖĞLEN ( 14:00 )
1)
200 gr tavuk göğsü (haşlama) + 1 kase yağsız yoğurt +1 adet haşlanmış patates + biraz meyve
2)
200 gr hindi göğsü ( haşlama) + yarım tabak bulgur lapa ( yağsız tuzsuz ) + 1 kase yağsız yoğurt + biraz meyve
3)
1 kutu light ton balığı + 1 yarım tabak makarna ( yağsız tuzsuz) + biraz meyve
AKŞAM (20:30)
1) 200gr tavuk göğsü + 1 tabak buharda pişmiş sebze yemeği veya bi tabak sebze yemeği
2) 200 gr hindi göğsü + 1 tabak buharda pişmiş sebze yemeği veya bi tabak sebze yemeği
3) 2 kutu light ton balığı + salata
YATMADAN ÖNCE (12.30)
150 gr lor + 4 yumurta beyazı
Kendi hesaplarıma göre ;
159 gr protein
127-135 gr arası değişen karbonhidrat
17,6- 25 gr arası değişen yağ ( yediğim sebzeye göre ve bir avuç fındık ve 3 cevizdeki yağ miktarını bilmediğim için onu ekleyemedim. )
Karın kaslarımın kaybolmaması ve hacminin artması için böyle bir diyet düşündüm.
karbonhidrat ve yağ alımım eksikmidir sizce ?
ve bu ay supplement olarak protein tozuna başlayacağım genelde spordan sonra az miktarda alıcağım ölçü olarak bilgim yok çünkü hiç kullanmadım.
şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:21 ----------
Arkadaşlar bu arada spor yapma saatlerim 18:00 ile 19:30 arasıdır.