Diyetim hakkında düşünceleriniz ve önerileriniz

Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba.

Uzun süredir çoğunuzun paylaşımlarını takip ediyorum fakat foruma üye değildim ve bugün üye oldum.

Kendime ait bir diyet oluşturdum.

(Yaşım 18 kilo 60 boy 1,75cm )

Sabah (09.00)
3 yumurta beyazı + 1 tam yumurta + 150 gr lor ( omlet tarzı 1 çay kaşığı zeytinyağı ile (

ARA ÖĞÜN ( 11.30 )
1/2 muz
1 kase süt + 60 gr yulaf ezmesi + 3 ceviz + 1 avuç fındık

ÖĞLEN ( 14:00 )
1)
200 gr tavuk göğsü (haşlama) + 1 kase yağsız yoğurt +1 adet haşlanmış patates + biraz meyve

2)
200 gr hindi göğsü ( haşlama) + yarım tabak bulgur lapa ( yağsız tuzsuz ) + 1 kase yağsız yoğurt + biraz meyve

3)
1 kutu light ton balığı + 1 yarım tabak makarna ( yağsız tuzsuz) + biraz meyve

AKŞAM (20:30)

1) 200gr tavuk göğsü + 1 tabak buharda pişmiş sebze yemeği veya bi tabak sebze yemeği

2) 200 gr hindi göğsü + 1 tabak buharda pişmiş sebze yemeği veya bi tabak sebze yemeği

3) 2 kutu light ton balığı + salata

YATMADAN ÖNCE (12.30)
150 gr lor + 4 yumurta beyazı

Kendi hesaplarıma göre ;

159 gr protein
127-135 gr arası değişen karbonhidrat
17,6- 25 gr arası değişen yağ ( yediğim sebzeye göre ve bir avuç fındık ve 3 cevizdeki yağ miktarını bilmediğim için onu ekleyemedim. )

Karın kaslarımın kaybolmaması ve hacminin artması için böyle bir diyet düşündüm.

karbonhidrat ve yağ alımım eksikmidir sizce ?

ve bu ay supplement olarak protein tozuna başlayacağım genelde spordan sonra az miktarda alıcağım ölçü olarak bilgim yok çünkü hiç kullanmadım.

şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:21 ----------

Arkadaşlar bu arada spor yapma saatlerim 18:00 ile 19:30 arasıdır.

karbonhidrat alımın çok az bu hem antrenman performansını hemde kas gelişimini olumsuz yönde etkiler.Zaten 60 kg sın yağ problemin oldugunu dusunmuyorum o yuzden bence karbonhıdrat alımını minumum 240 gr yap.

belki 65 de olabilirim kilo ölçümü tahmini yapıyorum kardeşim. Yani 60-65 arası bir değer olduğuna eminim tartım bozuk tartıyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:57 ----------

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevirim.

belki 65 de olabilirim kilo ölçümü tahmini yapıyorum kardeşim. Yani 60-65 arası bir değer olduğuna eminim tartım bozuk tartıyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:57 ----------

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevirim.

zaten zayıf birisin hacim kazanman için en az 4 gr krb. alman lazım senin yaptığın diyette kilo başı 2 gr düşüyor buda genelde definasyon zamanında alınan miktardır

Back
Yukarı