Diyete girdim yardımcı olur musunuz?

Ben 115 kg 1.83 boyunda birisiyim calıstıgım salonda bir tane hocam diyete baslattı agırlıkları 2x20 3x20 seklınde calısıyorum ilk gun dıyet yemek listemi yazayım sabah 2 muz oglen 2 muz aksam 2 muz ve 1 musil ilacı diger gün ise sabah 2 patetes haslaması oglen 2 patetes aksam 2 patates ve bir musil ilacı suan ıcın 2 gunluk dıyet verdı ben her verdıgınde buraya yazacagım suan ıcın yanlısmı yapıyorum onu ogrenmek ıcın yazıyorum yardımcı olursanız sevınırım cidden kilo vermek istiyorum.

o hocadan uzak dur mümkünse o salonu terket. yanlız önce böylesinin yüzüne tükürmek gerek. kilo fazla diye insanları böyle yönlendiriyorlar heveslerini kırıyorlar. 3 5 arkadaş toplanın dövün :) forumda birçok diyet örneği mevcut bazal metabolizma + spor ile harcadığın kaloriyi hesapla 500–700 kalori düşük beslen hedefine ulaşırsın. azimli olman şart pes etmeden 3günde zayıflanmayacağını idrak ederek sürekli araştır forumu

XT910 cihazımdan gönderildi

hahahaha :D musil ilacı ne alaka müsil ilacı adamın karnını ağrıtır tuvalleten cıkartmaz hocana deseydin hocam ben o musil ilacını içip ne ara spor yapacam diye :D :D
müsil ilacına gerek yok bide o kadar muz yedikten sonra saten kabuz olursun :D

Sabah 2 3 yumurta yesen yanina kahve oglen tavuk goğusu yesen (acı ile yersen metabolizman hizlanir) aksamda oglenki gibi yapsan ve duzenli olarak spora gitsen emin ol muzdan daha iyi olur :D

Back
Yukarı