erkman42
Üye
Merhabalar Arkadaşlar. Ben sizin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.Bir kaç sorum olucak sizlere.Ben şu anda Yaş:17 Boy:1.85 cm Kilo:98 spora ve diyete basladıgımda 106 kiloydum.2 ay olmadan 10 kilo verdim ve 2 hafta öncesinden diyetisyene gittim anlattım kickbox yapıyorum felan diye ona göre bir liste hazırladı doktor hanım.Liste şöyle. Sabah:Kalkınca 2 su bardağı ılık su 5 adet zeytin 1 yumurta 3 ince dilim ekmek 2 kibrit kutusu beyaz peynir Kuşluk:1 Meyve Öglen:2 köfte kadar et veya tavuk 6 Yemek Kaşıgı Sebze yemegi(susuz) 1 bardak yogurt yagsız salata 1 kepce corba 2 dilim ekmek İkindi:2 Meyve 1/2 paket light Bisküvi veya 1 adet kepekli gevrek Akşam:6 yemek kaşıgı sebze yemegi 1 su bardagı yogurt 1salata 1 kepçe çorba 6 yemek kasıgı makarna veya pilav 3 ince dilim ekmek Benim sorum şu:Bu Diyeti Uygulayarak Kolay Kilo Verip Kas Yapımı Yani Vücudumu Geliştirebilirmiyim Ve Yaza Kadar Tahmini Olarak 98 kilodan 80e Felan Düşebilirmiyim Vücut Yapısınıda Saglamlastırarak.Bu arada Haftanın 3 Günü Yemekten 2 Saat Sonra Kickboxa Gidiyorum. İlginiz İçin Şimdiden Teşekkürler.