Diyet+Spor+Ilac

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kalkis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cevap...

her akşam kulanmıştım sonra 1 hafta kestim baktım antreman çıkmıyo sanırım yeniden başlıcam ama artık kafein yok..ikisi olunca depresif oluyoprum...panzehir nerde...?

Re: cevap...

flexarnold dedi:
her akşam kulanmıştım sonra 1 hafta kestim baktım antreman çıkmıyo sanırım yeniden başlıcam ama artık kafein yok..ikisi olunca depresif oluyoprum...panzehir nerde...?
Buna cevap vermek için Panzehir'e gerek var mı bilmiyorum. Bence hemen bırak Efedrin kullanmayı, antrenmanlardan aldığın peroformansı da boşver. Biraz az yap ama kendi gücünle yap. 1 yıl o güçlü maddeyi bünyeye aralıksız olarak her akşam sokman tüylerimi diken diken etmeye yetti.

ne bir yılmı :o aralıksızmı vay vay vay çok kötü kendini kandırmışsın 1 yıl boyunca acaba gerçek gücünü biliyormusun bence bırka ve kendinle yüzleş dostum panzehir bu forumdan başka birkaç yere daha yazıyordu hepsine yazmayı bıraktı sanırım bir kitap yazacak buna hazırlanıyordu madem ısrar ettin konumuza dönelim bırkamalısın efedrini

arkadasım herkes sana yol gostermiş .hepsını oku iyice .sabah hıc karbonhıdrat almazsan olmaz önemli olan dengelı yemek .bende ilk dıyete basladıgımda senın yaptıgın hatayı yaptım karbonhıdratı kestım.eridim gobek kaldı yanı olcu gıttı.sabahh ac karnına bır buyuk bardak su yanında c vitamını al 500 mg.sonra kardıonu yap aynı tempoda ne hızlı ne cok yavas.gel evine bir dılım buyukce kepeklı ekmegını yanında bır yumurtanı domates maydonozunu ye lımonlu. haslayabılırsen 100 grda tavuk gogsunu ye bılıyorum bu e be dıyet mı dıyosun ama dınle.bol su iç arada sonra saat 2, 3 gbı salona gıt agırlık ıdmanını yap.ckar cıkmaz hemen 60 gr veya 70 gr prınc lapanı ye yanında 100 gr tavukla yıne gogu s olack tabı.bol su su su .olmazsa olmaz .en sonda gece proteın tozuu iç yat .ınan kılo verırsın.yag yok bu dıette.ve ilacta istersen clenbuterol derim 1 le basla en fazla 4 e kadar cık .bence var ya kapı gbı olursun.))mltıvıtamın her gun unutma tabı ıkı ayda karın kasların bellı olur.saygılar sevgıler

tamam

size söz bıraktım efedrini celan a başlayana kadarda sadece biceps günleri kulanıcam efedrini...destek böyle olur teşekkürederim hepinize..bana diet tavsiye eden arkadaşımada şunu söylemek isterim karbonhidrat aldığım anda yağlanmasam bile göbeğim şişiyo tencere yutmuş gibi oluyorum....

Re: tamam

flexarnold dedi:
size söz bıraktım efedrini celan a başlayana kadarda sadece biceps günleri kulanıcam efedrini...destek böyle olur teşekkürederim hepinize..bana diet tavsiye eden arkadaşımada şunu söylemek isterim karbonhidrat aldığım anda yağlanmasam bile göbeğim şişiyo tencere yutmuş gibi oluyorum....
Boy-kilo, yağ oranı gibi durumların nasıl? 1 yılın sonunda çok kilo verdin herhalde?
Şişkinlik laktoz alerjisi olabilir. Hsd de sanırım buna dikkat çekmiş. Normal süt içince anlattıklarının aynısı bende de olur çünkü bende laktoz alerjisi var.

olcu

boy 165
kilo 80 le 75 arası sureklı gıdıp gelıyo
yağ oranısalondakı tartıya pek ınanmıyorum ama standarta gore 27 atletıce gore 29 gosterıyo
kollar soguk ve yagsız 42

sute dıılde acıkcası ekmek turevlı seylere karsı oluyo..
sadece et ve salata yıyınce sısmıyorum

1 sene ıcınde efedrınle hıc kılo veremedım ama bu taşdevrı deıtıyle bırlıkte efedrını alınca 15 gunde 5 kılo hemen tık dıye verdım yalnız efedrın dedgım gıbı kafeınle bırlıkte alınca tırsıklık yapmaya basladı...ıste boyle arkadaslar ama ne fıs antreman cıkarıyo efedrınde...

selam arkadaşlar boy 178 kilo 83 .biraz araştıdım da,belin\kilo\boy gibi bir kombinason olduğunu öğrendim.kol göğüs te bunların içinde tabii.bunun bir ölçümü veya oranı varmı gerçekten .yoksa estetik olmak herşeyden önemlimi

Merhabalar herkeze.Bir arkadas tavsiyesi ile forumunuza uye oldum.
Sorunumu sizlerle paylasmak istiyorum. Yardimci olursaniz cok mutlu olucam.

Onlikle 1.75 boyundayım 75 kıloyum.
65 Kılo olmak ıstıyorum.
1.5 hafta once 79 kılo ıdım ve 4 kılo verdım spor+dıyet seklınde.
Ama sımdı bakıyorum kı son 1 haftadır 1 kılo zor vermisim.
Isın kotu tarafı vucut seklınden anlayamıyorum kılo verdıgımı aynı gobek duruyor. Yanı amac tamam kılo vermek ama sekil degismedikten sonra bi anlamı olmuyor.

Diyet anlamında yaptıgım sudur : Sabah 2 sekerli bir barkdak cay 3 adet galeta, oglenden once acıkırsam 1-2 meyve, oglen yagsız sebze yemeklerı [bamya,taze fasulye] arada suda haslanmıs tavuk, aksam ustude aynı sabah gibi.Aralarda icecek olarakta ayran ve süt iciyorum.3-4 litrede su iciyorum gunde.
Spor olarakta sabahları 10km yuruyorum. Bazende evde mekik,agırlık fılan yapıyorum.

Gelelım asıl konuya.
Benım bu 8-10 kıloyu vermem ıcın mınımum 1 maxımum 2 ay vaktim var.
Ve sıtede bahsedılen efedrin veya sızın onerecegınız baska bır ılacla buna takvıye yapmak ıstıyorum.

Bana uygun dusuncelerınızı yazarsanız sevınırım.

Saglıklı ve mutlu gunler.

Kalkıs belli bir kilo verildikten snra vucut direnmeye geciyor bundan dolayı kilo verimi cok yavas oluyor yeşil cayla metabolizmayı hızlandır. bence efedrin alma hydroxcut, lipo 6 veya animal cut tarzı sağlam yağ yakıcılar kullan daha iyi olur kilo verirken kas kutlenin gitmemesinede ozen goster proteyin mutlaka kullan derim aslında kilodan cok yağ yakmak onemlidir.Birde bunların yanında cla da kullana bilirsin kolay gelsindumbelllls

Kalkıs belli bir kilo verildikten snra vucut direnmeye geciyor bundan dolayı kilo verimi cok yavas oluyor yeşil cayla metabolizmayı hızlandır. bence efedrin alma hydroxcut, lipo 6 veya animal cut tarzı sağlam yağ yakıcılar kullan daha iyi olur kilo verirken kas kutlenin gitmemesinede ozen goster proteyin mutlaka kullan derim aslında kilodan cok yağ yakmak onemlidir.Birde bunların yanında cla da kullana bilirsin kolay gelsindumbelllls
tamamen haklısın katılıyorum kilo vericem derkende kaslarınıda yakıp çöp gibi kalırsın mazallah!!duh

Back
Yukarı