diyet sonucu değişen durum

son 2 aydır çok sert diyet ve kardiyo ile 6-7 kilo civarı verdim
1.75 bou 86 kilodan 79 a indim.

fakat bir şey dikkatimi çekti

eskiden dirsekleri birbirine değdiremezdim kollar kapanmazdı
yani dirsekleri birleştirmeye çalışınca göğüs engellerdi arada 1 karış mesafe kalırdı

ilk defa bugun dirsekler birbirine değiyor

acaba kas kaybı çok mu oldu?

Göğüslerden hacim kaybetmişsiniz muhtemelen. Diyet öncesi ve sonrası ölçü aldınız mı?

Son düzenleme:
göğsünüz belki genetik olarak normalden fazla yağ tutuyor olabilir.ve ilk defa sert diyet yapıyorsan çoğu kişi gibi hataların mutlaka olmuştur.iyi tarafından bak artık daha çevik birisindir.

deathlifter; uzun süredir iletilerini görmüyordum. belki yazıyordun, ben görmüyordum. ama yine de hoşgeldin dileğimi ileteyim.

vücudunun ağırlık olarak %8' i gitmiş. illaki hacimde bir küçülme olmuştur. yağ da gitse küçülüyoruz biliyorsun. kaslar gitti diye kafana takma :)

şimdi senin iletini okuyunca ben de denedim. dirsekler zorda olsa birbirini öpüyor. çok define de değilim. ya kollarım çok uzun ya da omuz, göğüs kasları senin oranında gelişmemiş :) ama göğüs kasları iyi kasılıyor.

mesela barbell wrist curl yaptığını farz et. yani barbell curl yapıyorsun ama avuç içleri sana değilkarşıya bakacak.elleri yukarı kaldır ve dirsekleri değdirmeye çalış. eskiden bayağı mesafe kalırdı. ama karın kası yoktu kol 44 dü. şimdi karın kası var kol 40 civarı. görenler badiyi bıraktın mı ufalmışsın hastalandın mı diyor. kiloluyken de çok kilo almılşsın badiyi bıraktın mı diyorlardı. illa bıdı bıdı ececkler.

seneye basacam kürü bi sussunlar artık psikolojim bozuldu.

mesela barbell wrist curl yaptığını farz et. yani barbell curl yapıyorsun ama avuç içleri sana değilkarşıya bakacak.elleri yukarı kaldır ve dirsekleri değdirmeye çalış. eskiden bayağı mesafe kalırdı. ama karın kası yoktu kol 44 dü. şimdi karın kası var kol 40 civarı. görenler badiyi bıraktın mı ufalmışsın hastalandın mı diyor. kiloluyken de çok kilo almılşsın badiyi bıraktın mı diyorlardı. illa bıdı bıdı ececkler.

deadlifter seneye basacam dersen basamassin gene buyuk ihtimalle.bence gozunu karart haftaya direk basla.ha seneye ha simdi ne fark edecek eninde sonunda zarar goreceksin zaten.

Bir anlık tepkiniz,hayatınızı sonuna kadar etkileyecek olan bir şey kullanmanıza izin vermemeli bence durup biraz kararlı düşünmenin vakti gelmiş,kendinize hakikaten bunu isteyip istemediğinizi ''çevredeki tepkileri umursamadan'' sorun,umarım hayırlısı olur. :)

Back
Yukarı