Diyet listem.

Öncelikle merhaba abilerim

Boy:166
Kilo:60
Yağ Oranı : %20

12 yaşından beri basketbol oynuyorum fakat genetiğim yüzünden çok uzayamadım,bu saatten sonrada çok uzayacağımı düşünmüyorum fakat basketbol oynarken çok mutlu oluyorum.Bir klüpte oyun kurucu pozisyonunda görev almaktayım max 15 dakika süre alıyorum yerimi kaptırma korkusu içindeyim.Bilirsiniz oyun kuruculuk o kadar kolay değildir çok çevik ve atletik olmak zorundayım,hedefim öncelikle yağ oranımı %10 seviyesine çekmek,bir diyet listesi hazırladım bu diyet listesiyle hedefe ulaşabilirmiyim? Nelerde eksiğim var düzeltmenizi rica ediyorum,şimdiden teşekkürler.

Sabah 07:00 - 2 adet tam yumurta + 100GR Lor + Yeşil Çay + 1 Dilim Diyet ekmeği

Ara Öğün 10:00 - 15 adet çam fıstığı

Öğlen 12:00 - 1 adet uno sandviç ekmeği arasına 100gr ton balığı.

Ara Öğün 15:00 - 15 adet badem

Akşam 17:00 - 1 Tabak sebze yemeği + 1 Dilim Diyet Ekmeği + 50gr yoğurt.

18:00 - 45 dakika cardio + 15 dakika bisiklet + 15 dakika yürüyüş

20:00 - 1 adet yeşil çay

Öğlen öğünü mecburi olduğu için böyle bir tercih yapmak zorunda kaldım.

Hafta sonları : Et ve balık tüketiyorum

Akşam 17.00 den sonra çay dışında bbesin görmedim. Acıkmayacak mısın? Ayrıca 45 dk kardiyonun yanında ayrıca yürüyüş ve bisiklet koymuşsun.Bildiğim kadarıyla bisiklet ve yürüyüş zaten kardiyoya giriyor. O 45 dk kardiyo dediğinde neler var? Ayrıca gelişim çağında olduğun için yaptığın diyetleere ve sporlara dikkat etmelisin. Basketbol koçundan yardım alamaz mısın bu diyet konusunda?

Dalgınlık işte o 45 dakika koşu,15 dakika yürüyüş,15 dakika bisiklet olucak.Koçla aram pek iyi değil bu aralar,ve dersler şuan çok yoğun 3 adet zayıfım var düzeltme sorumluluğum var o yüzden yemeği erken saatte tüketip spora gitmek zorunda kalıyorum.

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba abilerim

Boy:166
Kilo:60
Yağ Oranı : %20

12 yaşından beri basketbol oynuyorum fakat genetiğim yüzünden çok uzayamadım,bu saatten sonrada çok uzayacağımı düşünmüyorum fakat basketbol oynarken çok mutlu oluyorum.Bir klüpte oyun kurucu pozisyonunda görev almaktayım max 15 dakika süre alıyorum yerimi kaptırma korkusu içindeyim.Bilirsiniz oyun kuruculuk o kadar kolay değildir çok çevik ve atletik olmak zorundayım,hedefim öncelikle yağ oranımı %10 seviyesine çekmek,bir diyet listesi hazırladım bu diyet listesiyle hedefe ulaşabilirmiyim? Nelerde eksiğim var düzeltmenizi rica ediyorum,şimdiden teşekkürler.

Sabah 0730 : 50gr lor,50gr yulaf,süt,2 yumurta akı,1tam yumurta.

1000: 10adet badem

1215: 150gr tavuk 25 gr yulaf.zeytinyağlı salata.

1530:10adet findık

1730: Pzt Tavuk Salı Tavuk Crs Bezelye Perş Nohut Cuma Kırmızi Et Cts Balik Pazar Balik +Denge Light Ekmek

1830: Yesil Elma Yesil Cay.
Et miktarı kısitlı babam ve annem kilon iyi falan diyor boyle bir program cikarttim

Spor Pazartesi,Persembe Takim antremanlari var,Kalan 3gun 2km kosu 30dakika tempolu yuruyus deniyorum
Yanlisim varsa duzeltmenizi rica ediyorum.

Malesefki evet yağ oranım %20 ilk baştabende çok şaşırdım.

Ac kalinca basim agiriyor o zaman aksam bulgur koyayım 100gr yağsız,oglende 1 dilim cavdar yemeye karar verdim sabahta sut yulaf kombinesi beni hedefe ulastirir diye dusunuyorum

Bu gun gittim bir salona yazildim programdada değişiklikler oldu.

0730: 2 Yumurta Beyazı + 1 Tam Yumurta + 50gr Yulaf + 250ml Yarım yağlı süt.

1030: Toplam 25gr kuruyemiş.(Badem,Fındik)

1230: 100gr(tavuk,ton balığı,kırmızı et) + Salata + 1Adet çavdar ekmeği

1430: Toplam 25 gr kuruyemiş

1730: 150gr (tavuk,ton balığı,kırmızı et) + 1dilim cavdar + nescafe(sut tozu ve kahve)

1800: Antreman

Antremandan hemen sonra 50gr lor ve 1adet muz

Son düzenleme:
Back
Yukarı