diyet konusunda yardım??

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılan bir üyeyim yaşım 29 , üni döneminde zamana zaman spor yaptık gerek havuz gerekse salon flan ama hic bir zaman 2 aydan fazla devam etmedik , askere giderken 110 kg kadar gitmiştim boyumda 1.86 6 ayda şırnak kosullarında 89 kg kdar düştüm anlayamadıgım şekilde daha sonrasında evlilikti odur budur flan baya kg aldık tabi en son heralde gecen sene ramazanda 95 kg geliyordum kasım gibi tartıldıgımda 98 geldim baya moralim bozuldu flan spora gitmeye karar verdim tabi fırsat bulmak ayrı dert calısan kesim icin yada bizdeki bahane diyelim... neyse daha sonrasında yaklasık 2 ay spora gittim normalde fazla tartılmadan uzak duruyordum sonuc alamazsam moralim bozulur diye 2 ay sonunda bir tartılm ki 102 kg gösteriyor inanamadım resmen baya moral bozuldu flan ama söyle bir durum var her turlu pantalonlarım bol gelmeye basladı zaten iri bir adamım 100 kg üstü yarma gibi oluyoruz bu arada haftadanın 4 günü sabah 7 de salonda oluyorum 20 25 dk arası eliptik calısıyorum sonrada 5 6 tane hareketler var onu yapıyoruz hepsindede agarlıkalr artmaya basladı haftadan haftaya ama kilo beni cok rahatsız etmiş durumda 10 gündür saglam bir diyete girdim sabah 4 yumurta biraz lor öglen bulabilirsem et tavuk yine kararında olmazsa yogurtla yulaf aksamda banko tavuk yada et yiyorum ekmek tamamen cıktı hayatımdan seker keza o sekilde her aksam kola icerdim oda cıktıda sorun surda ilk 2 gunde 100 kg oldum sonrasında aynı tempoda devam etmeme ragmen 99.6 altına inemiyorum hergun sabah aynı sekilde tartılıyorum bugun burdan okudugum bir yazıya göre haftada 1 kere tartılmak gerekirmiş daha mantıklı moral bozukluklarını engeller en azından sizce diyetten mi kısayım baska bisey mi var yada klasik kaslarım arttıgı icin mi zayıflamıyorum cıkamadım isin icinden bilgili arkdaslardan yardım beklerim tesekkurler

Sporla kilo vermek çok ama çok zordur. Spor sağlık içindir.
Kilo vermek ise, beslenme işi. Spor, olsa olsa destek olabilir. Ama aslolan diyettir.

Karnı tok tutan besinlere yönel. Tabi, bol yeşillik de olsun öğünlerde. Hem tok tutar, hem de bağırsakları iyi çalıştırırlar. Bu da metabolizmanın hızlanmasını sağlar.

Back
Yukarı