Sevgili doxux öncelikle cevabın için teşekkürler, bu konuda çok bilgili olmadığımı yazımın başında da söylemiştim. Temel bilgileri edinmek için buradayım. Şunu söyleyebilirim ayrıntı belirtmemişim yazımda ama karbonhidrat kaynağının makarna,pirinç,patates vb. olabileceği; etin ise yağsız kırmızı et, tavuk, hindi veyahut balık olabileceği söylendi. Öğünlerde yeşillik ve salata benzeri gıdalar almam gerektiği söylendi. Tekrar söylüyorum yeterli bilgi birikimini edinmeye çalışıyorum ve bir çok forum sitesinde birbirinden çok farklı ve alakasız bilgilerle karşılaşıyorum. Hangi birisine itibar edeceğimi şaşırdım. En son çareyi buraya kaydolup bizzat kendim soru sormakta buldum. Teşekkürler tekrardan, daha kapsamlı ve yol gösterici bir yardım alabilirsem sevinirim...
--- Mesaj birleştirildi, 20 Ocak 2016 ---
Sevgili doxux öncelikle cevabın için teşekkürler, bu konuda çok bilgili olmadığımı yazımın başında da söylemiştim. Temel bilgileri edinmek için buradayım. Şunu söyleyebilirim ayrıntı belirtmemişim yazımda ama karbonhidrat kaynağının makarna,pirinç,patates vb. olabileceği; etin ise yağsız kırmızı et, tavuk, hindi veyahut balık olabileceği söylendi. Öğünlerde yeşillik ve salata benzeri gıdalar almam gerektiği söylendi. Tekrar söylüyorum yeterli bilgi birikimini edinmeye çalışıyorum ve bir çok forum sitesinde birbirinden çok farklı ve alakasız bilgilerle karşılaşıyorum. Hangi birisine itibar edeceğimi şaşırdım. En son çareyi buraya kaydolup bizzat kendim soru sormakta buldum. Teşekkürler tekrardan, daha kapsamlı ve yol gösterici bir yardım alabilirsem sevinirim...
Son düzenleme: 20 Ocak 2016