Disiplinli Bir Başlangıç İçin Yardım

İyi akşamlar dostlar,
Spor yapma konusunda bugüne kadar yaptığım çalışmalar genelde boşa oldu ve kısa sürdü şuan gerçek bir başlangıç istiyorum ve bunun için üstadlarımın yardımına ihtiyacım var. Vücudum çok şekilsiz değil omuz ve göğüs yerinde gibi vücut üçgen ama bel çevresinde göbekte ve genel olarak yağ var ve kaslar sağlam değil boyum 1.80 kilom 78 yağları yakıp fit bir vücut istiyorum bana önerebileceğiniz bir beslenme programı ve çalışma programı var mı bir de supplement kullanmalı mıyım şimdiden çok teşekkür ederim.

Dostum burda kimse özel beslenme programı yazmaz sen araştırıp örnek diyet progeamlarına bakabilirsin ve bol bol cardio yapmalısın hatta sabah bi bardak su içip koşuya çıkabilirsin

İyi akşamlar dostlar,
Spor yapma konusunda bugüne kadar yaptığım çalışmalar genelde boşa oldu ve kısa sürdü şuan gerçek bir başlangıç istiyorum ve bunun için üstadlarımın yardımına ihtiyacım var. Vücudum çok şekilsiz değil omuz ve göğüs yerinde gibi vücut üçgen ama bel çevresinde göbekte ve genel olarak yağ var ve kaslar sağlam değil boyum 1.80 kilom 78 yağları yakıp fit bir vücut istiyorum bana önerebileceğiniz bir beslenme programı ve çalışma programı var mı bir de supplement kullanmalı mıyım şimdiden çok teşekkür ederim.
Arkadaşında dediği gibi araştırarak ve deneyerek kendine en uygun antrenman programını bulabilirsin. Ama genel anlamda başlangıçta full body antrenman programlarını araştırmanı tavsiye ederim.
Ayrıca kalori hesabı kalori fazlası kalori açığı gibi konuları öğrenmek ve bu kaloriyi alırkenki makro besin değerlerini hedefine göre ayarlamayı öğrenirsen senin için oldukça iyi olacaktır. Supplement olarak ise başlangıçta hamlık ağrıları olabileceğinden hızlı toparlanmana katkıda bulunabilecek ve ilk aşamalardaki hamlığını atlatmana yardımcı olabilecek BCAA+Glutamin içeren bir ürün kullanabilirsin..

Back
Yukarı