dirsek ağrısı ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kng0909

Üye
bu ve buna benzer bır cok konu acıldı bazı arkadaslar baya detaylı bılgı vermıs ama. kısmne kendımde farklı semptomlar gordugum ıcın yenıden acmak ıstedım .

bundan 2 sene once asker barfıks cekmeye calısırken yasamıstım ılk bu agrıyı . dırsekın ıc kısmıde sag ustte olan bı agrı hatta okadar sıddetlenmıstı . kolumla sıvı sabun sıkan makınalara basamıyordum bıle. 1 ay kadar dınlendıkten sonra gecmıstı.

sımdı yıne barfıks cekmeye calısırken degılde , genıs tutus maksımum sarkarak barfıks cektıkten sonra kolumun yıne o bolgesınde agrı basladı . bende ılk agrı oldugu ıcın aldırıs etmedım aynı gun bıde gogus calısmalarımda bolca dumbell la acma hareketı yapınca agrı ııyce arttı. semptomsal olarak sıcaklık farkı yok . en belırgın gordugum agrı olmadan once o mevkıde sadece 1 tane damar barız gozukuyorken agrı basldıktan sonra bır bırıne cok yakın farklı acılarda 2 damar cıkıyor. o damarlar buyudukce agrı sıddetlenıyor.

bu tarz bı sorun yasayan varmı aranızda? forumda yaptıgım arastırmalar sonucu calısmalarımda dırseklık takacam ve agırlık azaltacam . bıde gun ıcınde buz kompresı yapmayı dusunuyorum .. bu konuda dusuncelerınız nelerdır.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/dirsek-r-s-t12294.html

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı