Dirsek üstü ön kola mütakip ağrı (FOTOĞRAFLI)

kardeşim durumun nasıl oldu merak ettim bişey falan yazmadın ben bcaa içeyim dedim 2 gundur bcaa iciyorum günde 2 tablet iyi geldi galiba iyleşiyorum

Biz hekim değiliz fakat aynı ağrıları çektiğim için bir tavsiye ( tabi problemin derecesini bilmiyorum ama )
Tendon ve kas ağrılarının bir numaralı ilacı dinlenmektir.

Spor aşığı arkadaşlarımın yaptığı en büyük hata dinlenmemek. Eğer dirseklerinizde omzunuzda şiddetli ağrılarınız varsa minimum 1 hafta süre verin bedeninize ki tendonlar ve kaslar arızayı onarabilsinler.

He ara verdin ve ağrı seni terketmiyor , yapacağın ilk şey problemli bölgede uzmanlaşmış bir hekim bulman , örneğin dirsek için tamamen dirsek konusunda uzman bir ortopedist .İlk deneyeceğ muhtemelen kortizon iğnesi olur , yırtık-hasar büyük ise cerrahi.

Allah kimseye sakatlık vermesin.Geçmiş olsun

Ağrı azaldı epey kolumu daha ekonomik kullanıyorum şu aralar dirseği zorlayacak hareketler yapmıyorum ilaçların tesirinin muhtemelen bakalım zamanla göreceğiz

'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kardeşim durumun nasıl oldu merak ettim bişey falan yazmadın ben bcaa içeyim dedim 2 gundur bcaa iciyorum günde 2 tablet iyi geldi galiba iyleşiyorum[/quot
kardeşim durumun nasıl oldu merak ettim bişey falan yazmadın ben bcaa içeyim dedim 2 gundur bcaa iciyorum günde 2 tablet iyi geldi galiba iyleşiyorum
BCAA 'nın iyi geldiğini söylüyorsun ama 2 gün içerisinde etkisini göstermesi tuhaf değilmi ? eğer gerçekten ağrının bcaa kaynaklı azaldığını düşünüyorsan hemen gidip alayım...

Glucosomine msn ultimate ve weider bcaa aldım ilk kullanımı az önce gerçekleştirdim,durumdan ne kadar muzdarip olduğum anlaşılacaktır..

Bayram arası iyi gelecektir cuma'ya kadar ara var!

Hangi ilacı denersem deneyeyim ne kadar dinlenirsem dinleneyim durumu iyileştiremedim derken bugün zamanında aldığım tense cihazını bir deneyim istedim,şu anda ağrı falan hissetmiyorum sadece eskiyen pedleri değiştirmem gerekiyor şiddetle tavsiye ederim..

Tense cihazı kullan ve birazdan paylaşacağım dirsekliği al..

dune2y8a.jpg

Bu dirsekligin ve cihazin direk satin alma linklerini gonderebilirmisin

EPIKONDILIT-BANDI koluma taktığım kullandığım cihaz tense cihazı 150 tl lik bir şey

Nedense link yollayamıyorum.. başına www koyun
.tekerleklisandalyedunyasi.com/wollex-wepkb-epikondilit-ba.akakce.com/tens-cihazi/en-ucuz-acura-ac-833-ultra-fiyati,381483.html
.akakce.com/tens-cihazi/en-ucuz-acura-ac-833-ultra-fiyati,381483.html[DOUBLEPOST=1406901682][/DOUBLEPOST].tekerleklisandalyedunyasi.com/wollex-wepkb-epikondilit-bandaji
Bu dirsekligin ve cihazin direk satin alma linklerini gonderebilirmisin

Son düzenleme:
Dostum aslında işleyiş şöyle gerçekleşiyor,ağrının kesildiği dönem içerisinde tendonların ve kasların tamiri gerçekleştiği için böyle durumlarda kas onarımı için en önemli şey ağrıyı kesmektir,o yüzden doktorlar ağrı kesici yazarlar sen ağrının üzerine gidersen sakatlığını arttırırsın hedef iyileşme için önce ağrının ortadan kaldırması gerekiyor,ve şu anda çok iyileşme yaşadım hatta şu anda da kullanıyorum,antremanlarım sorunsuz gidiyor,yani ağrıyı kesmek geçici önlemek değildir..[DOUBLEPOST=1407154374][/DOUBLEPOST]
kardeşim bu sakatlıktan tamamen kurtulmam lazım boyle geçici agrı geçirecek şeyler çözüm değil
[DOUBLEPOST=1407154525][/DOUBLEPOST]Birde şu var bu rahatsızlığın en önemli sebebi mouse'u tutuş şeklimizden kaynaklanıyor spordan kaynaklanma olan daha düşük ama spor yaparken bu durumu dahada kötüleştiriyoruz[DOUBLEPOST=1407154565][/DOUBLEPOST]Dirseğin ve kolun tamamı masa ile desteklenmeli dostum..[DOUBLEPOST=1407154778][/DOUBLEPOST]Bir süre sonra o bölgede ödem oluşacak ve tedavi süresi uzayacak..[DOUBLEPOST=1407155013][/DOUBLEPOST]Forumda benzer problemleri olan ve bu spora gönül veren herkeze bu uygulamaları öneririm yoksa bilgisayar başında mouse'u kullanmaktan yakın parmaklarımızdan biri evrim geçirecek

Eklentiler

• muse.jpg
    muse.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 445
Son düzenleme:
Back
Yukarı