Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
meraba arkadaşlar forumda direnç lastiğiyle ilgili hiç bir yorum bulamadım
bu işe yaramadığındanmıdır. Gecen seneye kadar salona gidiyodum artık iş dolayısıyla gidemiyorum evde kücük ağırlıklarla beraber direnç lastiğini kullansam ne gibi faydası olur.
Ne kadar bir süre salonu gittiğinizi bilmiyorum Ama Ben 16yaşındayım 2x2kg dambılarla 2ay çalışınca her şey ortaya çktı.
Şimdi 2x2kg ayak ağırlı aldım ve 2x6kg Dambıl aldım Dambılla yapılan tüm Hareketleri ve fazlasını yapabiliyorum
Mantıken Salona gidicek kadar paranız varsa Evinze daha fazla Spor aleti alabilirsiniz Bence daha çok spor aleti alsanız iyi olur...
Sahibinden.com komple vücut çalışma seti olarak arattırnca karşına xsport 12 parça diye bir set çıkıyor fiyata herşey dahil aparatları vb...tam 5 lastik var bırde cantası tavisye ederim....ozellıkle evde calısmak ısteyenler ıcın cok uygun..
şuraya göz atabilirsin http://www.sanalpazar.com/Bodylasticsgymlastics-Direnc-Bandi-Superstrongmenultra__isp2348845
benzer birkaç ürünün daha temsilciliğini alıyorlarmış
orjinal ürün, türkçe desteği , dvd var
bir de kişisel antrenör programını takip ediyor. satışla kalmıyorlar p90 gibi çalışmalarda faydalı. beachbody p90 5li setinden daha fazla ağırlığa karşılık gelen direnç sağlıyor. ben abd den almıştım 6 lı seti bunda 8+1 geliyor. kombine 100-110 kilo çekiyor, fazlasına girmedim sakatlık olmasın diye
direnc lastıgını bircok büyük alısveris merkezlerinde bulabilirsin nettende satın alabilirisn direnc lastigi ısınma gerdirme vs icin kullanabilirsin ben kullanıyorum zamanla sertini alırsın veya komple set olarak alırsın