direnç lastiği pilates bandı

pilates bandıyla vücut geliştirilirmi ? dambıl yerine alıcaktım daha az yer masraf tasarruf ettirdiği için 3lü renk alıcam zayıf orta güçlü kullanan varsa yardımcı olabilirmi teşekkürler

Ben direnç bandım var orta aldım faydasını gördüm çok makinelerin yerini bile tutar çok faydalı

kullandım daha önce reebokun şu modeliydi
re40034-reebok-drenc-lastigi-seti-1.jpg

ancak fazla zorlayınca bir süre sonra kopuyor ve çoğu harekette dirençleri yetersiz geldiği için lastiği kıvırıp kısaltarak direnç uyguluyorsun ama buda kopma riskini arttırıyor daha fazla
sana önerim şöyle bir direnç lastiği alman yönünde olur
128613723_543026462.jpg

üç direnç lastiğide bağlanabildiği için direnci tekli lastiklere göre kat ve kat daha yüksek çok daha uzun süre seni götürür
dikkatli kullanırsan en az 6 ay başka hiç bir alete gereksinim duymadan tek başına seni idare eder

hocam bunlar baya pahalıymış benim alıcağım buydu resimdeki mindere benziyor biraz ama öyle değil galiba ince uzun olması lazım 3 renk var birisi orta derece birisi zayıf birisi güçlü 30 liraya alıcam link paylasımı yasakmı bilmiyorum ona göre paylasıcam

Eklentiler

• download.jpg
    download.jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 486
Konunun yeni acilmis olmasi gusel oldu ben ds almayi düşünüyorum cable crossover lateral raise ve fly için. Zzzxxz nin dedigi reebook u alacaktim ancak yorumu sonrasi vazgectim. Pilates lastikleri denilen emre yesildagin paylastiklarinin direnci dedigim egzersizler icin uygun mu acaba?
kullandım daha önce reebokun şu modeliydi
re40034-reebok-drenc-lastigi-seti-1.jpg

ancak fazla zorlayınca bir süre sonra kopuyor ve çoğu harekette dirençleri yetersiz geldiği için lastiği kıvırıp kısaltarak direnç uyguluyorsun ama buda kopma riskini arttırıyor daha fazla
sana önerim şöyle bir direnç lastiği alman yönünde olur
128613723_543026462.jpg

üç direnç lastiğide bağlanabildiği için direnci tekli lastiklere göre kat ve kat daha yüksek çok daha uzun süre seni götürür
dikkatli kullanırsan en az 6 ay başka hiç bir alete gereksinim duymadan tek başına seni idare eder

Konunun yeni acilmis olmasi gusel oldu ben ds almayi düşünüyorum cable crossover lateral raise ve fly için. Zzzxxz nin dedigi reebook u alacaktim ancak yorumu sonrasi vazgectim. Pilates lastikleri denilen emre yesildagin paylastiklarinin direnci dedigim egzersizler icin uygun mu acaba?
ben lastiği normalden daha fazla kısaltarak şiddetli basınç uyguladığım için koptu
standart kullanımda asla kopmaz diğer piyasadaki lastiklerinde bundan hiç bir farkı yok hepsi aynı
fly ve lateral den fazla verim alamazsın direnci gerçekten çok düşük bunların en sertini bile alsan yetmez
daha fazla direnç elde edebilmek için aynı anda birden çok lastiğin bağlanabildiği bir set lazım yukarda resmini koyduğum gibi yada şu alet "tower 200" gibi
bu şekilde olunca lastiği kısaltmaya gerek kalmıyor ve lastiğin kopma ihtimali ortadan kalkıyor
858b5fa76a4f9ab024bd1a8b08add405.jpg

Son düzenleme:
ben lastiği normalden daha fazla kısaltarak şiddetli basınç uyguladığım için koptu
standart kullanımda asla kopmaz diğer piyasadaki lastiklerinde bundan hiç bir farkı yok hepsi aynı
fly ve lateral den fazla verim alamazsın direnci gerçekten çok düşük bunların en sertini bile alsan yetmez
daha fazla direnç elde edebilmek için aynı anda birden çok lastiğin bağlanabildiği bir set lazım yukarda resmini koyduğum gibi yada şu alet "tower 200" gibi
bu şekilde olunca lastiği kısaltmaya gerek kalmıyor ve lastiğin kopma ihtimali ortadan kalkıyor
858b5fa76a4f9ab024bd1a8b08add405.jpg

Anladim tesekkurler hocam o zaman hic bulasmayayim en iyisi :) laterale bile yetecek kadar sert değilse hic almaya gerek yok...

Sen benim gösterdiğimi al 2 yıldır kullanıyorum kasda yapar güçde makinelerin yerini bile tutar her yere götürürüsn

Back
Yukarı