Dips' le başlayan Dirsek Ağrısı

Arkadaşlar meraba,

Programım gereği Bench dipse başladım başlayalı 2haftadır Sağ Dirseğimin 1 parmak üstü sızlıyor tricepsle ilgili her çalışmada. Solda sıkıntı yok. Birşeylerin habercisi mi acaba bilemedim. İnternette karışık bilgiler var, yok Tenisçi dirseği, yok bu yüzden sporu bırakanlar vs.. Bu dipsi de vücut ağırlığımla yapıyorum ek bir ağırlık kucağıma koymadan. 4x15-12 kaç çıkarsa.. Dünki çalışmada başlayan sızı şuan yok, sadece spor esnasında var.

Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

hareketi yanlış yaptığını düşünüyorum olası bir sağlık sorununda kesinlikle ağrının üzerine gidip daha da zorlamaya çalışma
salonda bulunan bi hocadan doğru yapıp yapmadığını sor bi dirseklik alıp kullanabilirsin bu şekilde devam eden bi ağrı olursa doktora gitmeni öneririm en kapsamlı ultrasonla sorunlar görülür

kendi görüşüm ya dokunu zedelemişsindir ya da hareketi yanlış yapıyorsundur

hareketi yanlış yaptığını düşünüyorum olası bir sağlık sorununda kesinlikle ağrının üzerine gidip daha da zorlamaya çalışma
salonda bulunan bi hocadan doğru yapıp yapmadığını sor bi dirseklik alıp kullanabilirsin bu şekilde devam eden bi ağrı olursa doktora gitmeni öneririm en kapsamlı ultrasonla sorunlar görülür

kendi görüşüm ya dokunu zedelemişsindir ya da hareketi yanlış yapıyorsundur

İlgilenen Hoca bulma sıkıntısı varo_O
Dirsekliği yeni aldım, dipse ara verip bi süre ağırlıkla dumbell varyasyonlarıyla triceps çalışayım diyorum.
Enez Gakko Sağol ;)

Back
Yukarı