Merhaba arkadaşlar forumda daha yeniyim öncelikle söylemek isterimki forumda bulunan bir çok konu bana çok yardımcı oldu ve sormak istediğim bir kaç soru var bana yardımcı olursanız çok sevinirim 
ben bu sporu 2.5 aydır yapıyorum salonumuzda bulunan hoca biraz ilgisiz ve pekte bu işten anladığını zannetmiyorum ben ne dediysem o herşeyi kabul ediyo ama eminimki bu işinde bi usülü var.
size birkaç sorum olucak.
1 . ben her set aralarında 40 saniye ve ya 1dk dinleniyorum. merak ettiğim konu ise bölge değişiminde kaç dk dinleniyoruz ? yani ön kol çalıştım , göğüse geçerken kaç dakika dinlenmem lazım.
2.Bir gün antreman birgün dinlenme olarak haftada 4 gün yapıyorum sizce çokmu dinleniyorum.
3.Programım şu
Pazartesi
Ön kol - Göğüs
Salı (Dinlenme)
Çarşamba
Sırt - Arka kol
Perşembe (Dinlenme)
Cuma
Omuz - Bacak
Cumartesi
Bel veya mide
Pazar (Dinlenme)
sizce bana verilen bu program nasıl ? 3 set 12 tekrar yapıyorum.
Bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim kime sorduysam tam bir yanıt alamadım

ben bu sporu 2.5 aydır yapıyorum salonumuzda bulunan hoca biraz ilgisiz ve pekte bu işten anladığını zannetmiyorum ben ne dediysem o herşeyi kabul ediyo ama eminimki bu işinde bi usülü var.
size birkaç sorum olucak.
1 . ben her set aralarında 40 saniye ve ya 1dk dinleniyorum. merak ettiğim konu ise bölge değişiminde kaç dk dinleniyoruz ? yani ön kol çalıştım , göğüse geçerken kaç dakika dinlenmem lazım.
2.Bir gün antreman birgün dinlenme olarak haftada 4 gün yapıyorum sizce çokmu dinleniyorum.
3.Programım şu
Pazartesi
Ön kol - Göğüs
Salı (Dinlenme)
Çarşamba
Sırt - Arka kol
Perşembe (Dinlenme)
Cuma
Omuz - Bacak
Cumartesi
Bel veya mide
Pazar (Dinlenme)
sizce bana verilen bu program nasıl ? 3 set 12 tekrar yapıyorum.
Bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim kime sorduysam tam bir yanıt alamadım