dinlenme günü nelere dikkat edilmelidir?

merhaba 5 gündür ard arda gidiyorum ve 1 gün dinlenmem gerektiğini duydum. Yemeklere aynısı gibi dikkat mi etmeiliyim? evde dumbel larla hafifte olsa çalışmama gerek var mı teşekkürler.

Dinlenme günlerinde evde kesinlikle çalışma .Eğer illa çalışacak isen normalde çalıştığın ağırlıkların yarısı kadarla çalışman gerek. Bu durumda kaslar hasar görmez. Dinlenme günlerinin önemini sitenin blog sayfasından ulaşıp okuyabilirsin. Beslenmene antrenmandan sonra dikkat ettiğin kadar off günlerde de dikkat etmelisin. Kaslar özellikle dinlenme günlerinde gelişir.

Yeni başlamıştın galiba başka bir konudan tandıım seni. 5 gün fazla olur yeni başladıysan. 3 4 gün gitmelisin salona ve kalan günler hiçbir şey yapmamalısın ki kasların dinlenip büyüsün. Sen kaslarına dinlenecek zaman vermiyorsun ki. Evde de çalışmamalısın. Maksimum 4 gün gitmeye çalış ve 2 gün antrenman, 1 gün dinlenme, 2 gün antrenman , 2 gün dinlenme şeklinde gidersen daha fazla verim alırsın 5 günden.

Yeni başlamıştın galiba başka bir konudan tandıım seni. 5 gün fazla olur yeni başladıysan. 3 4 gün gitmelisin salona ve kalan günler hiçbir şey yapmamalısın ki kasların dinlenip büyüsün. Sen kaslarına dinlenecek zaman vermiyorsun ki. Evde de çalışmamalısın. Maksimum 4 gün gitmeye çalış ve 2 gün antrenman, 1 gün dinlenme, 2 gün antrenman , 2 gün dinlenme şeklinde gidersen daha fazla verim alırsın 5 günden.
Aynen çok tesekkur ederim evet yeniyim :)

Ben Haftada 4 gün gidiyorum Full body çalışıyorum. 3 gün OFF günüm var o günlerde sadece dinleniyorum. Plank + Mekik çalışıyorum bazen o kadar. Kardiyo falan yapabilirsin istersen boş günlerinde sana önerim ağırlık çalışma ama.

Back
Yukarı