BerkayUsta
Üye
Merhaba arkadaşlar,
2 aydır acemice olsada bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Kollarım belirginleşti az da olsa.
Dün bir arkadaşımdan program aldım.Arkadaşın vücut kimine göre iyi kimine göre kötüdür ama bariz emek verilmiş güzel bir vücut.Bende o programı yapmaya başladım.Bana 1 gün gel, 1 gün dinlenmem gerektiğini söyledi ve benim aklımda soru işaretleri oluştu sizlere sormak istedim. Program şöyle;
1.Gün / Göğüs-Biceps/ 1 gün ara
3.Gün / Omuz- triceps/ 1 gün ara
5.gün / Bacak-karın/ 1 gün ara
7.gün/ Sırt-kanat/ 1 gün ara
Bu programa göre haftada sadece 1 gün bicepsim,1 gün tricepsim,1 gün omzum ve,1 göğüsüm çalışıcak. Sizce az değilmi yani dinlenmeden yapsak daha iyi olmazmı mesela şöyle:
2 gün GÖĞÜS-BİCEPS
2 gün OMUZ-TRİCEPS
1 GÜN BACAK KARIN(BİCEPS VE TRİCEPS EKLEMEK İSTİYORUM)
1 GÜN SIRT KANAT
Böyle uygulasam programı hiç dinlenmeden? Ya da dinlenip şöyle yapsam:
1 GÜN GÖĞÜS-BİCEPS
DİNLENME
1 GÜN OMUZ-TRİCEPS
DİNLENME
1 GÜN BACAK KARIN BİCEPS VE GÖĞÜS
DİNLENME
1 GÜN SIRT KANAT OMUZ VE TRİCEPS
Tavsiyeleriniz nelerdir dostlar lütfen esirgemeyin.Vücut geliştirme gerçekten çok derin bir konu ve bu konuyu iyice anlamak istiyorum.Gayet güzel araştırdım ama kendimde sormak istedim.
Arkadaşın verdiği program gelişmek için yeterlimidir? Yani aynı kas grubunu haftada 1 kez çalıştırırsak nasıl bir gelişme sağlarız? Protein ağırlıklı besleniyorum.
2 aydır acemice olsada bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Kollarım belirginleşti az da olsa.
Dün bir arkadaşımdan program aldım.Arkadaşın vücut kimine göre iyi kimine göre kötüdür ama bariz emek verilmiş güzel bir vücut.Bende o programı yapmaya başladım.Bana 1 gün gel, 1 gün dinlenmem gerektiğini söyledi ve benim aklımda soru işaretleri oluştu sizlere sormak istedim. Program şöyle;
1.Gün / Göğüs-Biceps/ 1 gün ara
3.Gün / Omuz- triceps/ 1 gün ara
5.gün / Bacak-karın/ 1 gün ara
7.gün/ Sırt-kanat/ 1 gün ara
Bu programa göre haftada sadece 1 gün bicepsim,1 gün tricepsim,1 gün omzum ve,1 göğüsüm çalışıcak. Sizce az değilmi yani dinlenmeden yapsak daha iyi olmazmı mesela şöyle:
2 gün GÖĞÜS-BİCEPS
2 gün OMUZ-TRİCEPS
1 GÜN BACAK KARIN(BİCEPS VE TRİCEPS EKLEMEK İSTİYORUM)
1 GÜN SIRT KANAT
Böyle uygulasam programı hiç dinlenmeden? Ya da dinlenip şöyle yapsam:
1 GÜN GÖĞÜS-BİCEPS
DİNLENME
1 GÜN OMUZ-TRİCEPS
DİNLENME
1 GÜN BACAK KARIN BİCEPS VE GÖĞÜS
DİNLENME
1 GÜN SIRT KANAT OMUZ VE TRİCEPS
Tavsiyeleriniz nelerdir dostlar lütfen esirgemeyin.Vücut geliştirme gerçekten çok derin bir konu ve bu konuyu iyice anlamak istiyorum.Gayet güzel araştırdım ama kendimde sormak istedim.
Arkadaşın verdiği program gelişmek için yeterlimidir? Yani aynı kas grubunu haftada 1 kez çalıştırırsak nasıl bir gelişme sağlarız? Protein ağırlıklı besleniyorum.