Dikkat - Herkes Okusun! Sahte Msn İle Şifreniz Çalınabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Arkadaslar MSNde ben Despoyum deyip aklinca kendini akilli sanan salagin biri asagida gördügünüz mesajla millette sacma sapan yazilar yaziyor.

despofakeen0.jpg

HIC KIMSEDEN! bir sifre falan istemem, bu salak forumdan en fazla banlanma ünvanina sahip olan ve en son üye ismi Serdar1980 olan akli dengesi bozuk kerem adinda bir salak.

Iste Kerem:
img0084yl5.jpg

Aslinda bu mesaji gereksiz buluyorum, cünkü kimsenin inanacagini sanmiyorum ama olurya....

Giris sorunu adli forumda sürekli ben giremiyorum diyor, Rocky27´den daha salak olan birisi varmis meger.
Bilginize...

Saydam'ın sahte Msn'i:

123.jpg

tipine bakinca arkadasin akli dengesini hesap edebiliyorum :D :D :D
benim bi turlu anlamadigim neden bazi tuhaf insanlar boyle salakliklar yaparlar
kardesim senin baska isin yokmu git body yap git kitap oku yararli biseyler yap...
allah yardim etsin boylelerine

Re: Dikkat - Herkes Okusun!

Despo dedi:
Arkadaslar MSNde ben Despoyum deyip aklinca kendini akilli sanan salagin biri asagida gördügünüz mesajla millette sacma sapan yazilar yaziyor.

despofakeen0.jpg

HIC KIMSEDEN! bir sifre falan istemem, bu salak forumdan en fazla banlanma ünvanina sahip olan ve en son üye ismi Serdar1980 olan akli dengesi bozuk kerem adinda bir salak.

Iste Kerem:
img0084yl5.jpg

Aslinda bu mesaji gereksiz buluyorum, cünkü kimsenin inanacagini sanmiyorum ama olurya....

Giris sorunu adli forumda sürekli ben giremiyorum diyor, Rocky27´den daha salak olan birisi varmis meger.
Bilginize...

agiz yapisi çok enteresan

Banada olta attı kereste müdürü, ama baktım hotmail hesabinin ismine, dedim bu kesin akli dengesi bozuk birisinin dümenidir.
Zaten o esnada sende listemde online durumdaydin Despo, keske listeme kabul edip verseydim ayari, neyse başka bahara artık :lol:

p........ akıllı birine bezio şeytanın aklına bile gelmez.burası forum olmasa n diyeceğimi bilirdim ama n ise, :x

Tam tersine saf birine benzedigini dusunuyorum ben.

B3RkOvi
Sporunu yap forumdada bilgi alisverisini sohbetini yap takil yani.

Demissin,
Ama sen ne yaptigini bilmiyorsun, 2 senedir Büyüme hormonu hakkinda ayni sorulari soruyor. Bunun yaninda kurallara aykiri mesajlar atiyor.

Zamaninda Rocky27, Arnold28, Hans Mueller, Engin 35 vs. adlarinda (ayni kisi) bir üye vardi, Almanyadan gurbeci biri. Bu forumun unutulmazlar arasinda. Türkcesi ayni olsa, "Gene geldi bizim Arnold" derdim. Bizi herhalde en az 1½ sene ugrastirdi.

Eski günleri hatirlamak isteyen üyeler:
https://www.bodyforumtr.com/forum/viewtopic.php?t=1916&start=0

Despo Allah sabır versin dostum, sizi bayaa uğraştırmış bu herif. Verdiğin linkte çok komedi yaşanmış ama helal olsun seviyeyi bozmadan güzel muamele yapılmış :) Varsa benzer örnekler okuması zevkli oluyor karadeniz fıkraları gibi :D

Centaur malesef öyle oluyor arasira, ama sonra güzel bir ani oluyor. Zamaninda zor/kötü gibi seyler sonradan güzel bir ani olabiliyor :)

Arnoldun yazilarini aramada Yazarı Ara, derseniz actigi basliklari okuyabilirsiniz.

Kisaca tanimayan arkadaslar icin, eskiden bu forumda Moderatör olan Deli333´un sözleriyle;
Arnold28 (bu baslikta üye ismi Jean Claude Vandamme):

Deli333 dedi:
Şimdi arkadaşlar mod olarak bu forumda hepinizden çok okuyoruz belki, yada dikkat ediyoruz.

Jean Claude ilk geldiğinde yağ yakmak istedi.

İLk önce yağ yakma kürlerini sordu.

Sonra kas yapmak istedi

Sonra hem kas hem yağ yakmak istedi.

sonra tekrar yağ yakma kürlerine döndü, kararsız kaldı.

Sonra tekrar yağ yakmak + kas yapmak için kürler sordu.

Sonra kitap almak istedi. Kararsızlığı burada da devam etti. O konuda sonuca varmadı.

Sonra testo kürü sordu.

Sonra testo+deca .

Sonra ben arnold kadar hap kullansam ne olur dedi.

Sonra ben arnold gibi vücuda sahip olmak istiyorum dedi.

Sonra ben mr olympia ya katılacam dedi.

Iste BodyForumTR fikralari :D

akçakaya dedi:
banada kür hakkında özelden msj atıyordu...
iyiki oltaya düşmedim ;)

beni de eklemiş msn i ne akçakaya bana kürle ilgili bi şeyler yazdı.bide ip mi adresimi falan tak die yazdı yazı olarak .enteresan b irisi. kendini bi şey zannedio.

Despo dedi:
Centaur malesef öyle oluyor arasira, ama sonra güzel bir ani oluyor. Zamaninda zor/kötü gibi seyler sonradan güzel bir ani olabiliyor :)

Arnoldun yazilarini aramada Yazarı Ara, derseniz actigi basliklari okuyabilirsiniz.

Kisaca tanimayan arkadaslar icin, eskiden bu forumda Moderatör olan Deli333´un sözleriyle;

Deli333 dedi:
Şimdi arkadaşlar mod olarak bu forumda hepinizden çok okuyoruz belki, yada dikkat ediyoruz.

Sonra kas yapmak istedi

Sonra kitap almak istedi. Kararsızlığı burada da devam etti. O konuda sonuca varmadı.

Sonra testo kürü sordu.

Sonra testo+deca .

bunları kesinlikle arşivleyelim karnım yırtıldı vallahi
başlıkta bodyforumdan enstantaneler olsun

Despo dedi:

Deli333 dedi:

Sonra kas yapmak istedi

Sonra testo kürü sordu.

Sonra testo+deca .

abi bu ne yaw resmen pc karsisinda karin kaslarimi calistirdim
koptum walla ;:::) ;:::) ;:::) ;:::) ;:::) ;:::) ;:::) ;:::) ;:::)
tam komedi :D :D

Dratogy adlı üyenin şifresini çalmış bu şekilde. Forumda Msn adresi yazanlar lütfen buna dikkat etsin. Şüphelendiğiniz bir durum olursa yönetimden birine özel mesaj atıp durumu belirtin, gereği yapılacaktır.

Dratogy dedi:
p........ akıllı birine bezio şeytanın aklına bile gelmez.burası forum olmasa n diyeceğimi bilirdim ama n ise, :x

akıllı değil zaten benim boşluğuma geldi aklımı yitirmiş olmalıyımki benim hesabım altından bi kaç mesaj atmış bu mesaj da 1 tanesi.. bana ait bir mesaj deil bu.. şifremi falan değiştirdim ve Sarc4stic ile de bu üyeliğin ve atılmış tüm mesajların mümkünse silinmesini istedim :cry: utanıorum kendimden :cry: :cry: :cry:

s1nan dedi:
bnimde sarc olarak çıktı karşıma.seni banlayacağım falan dio.

Mail adresini yazabilir misin? Varsa screenshot daha iyi olur ;)

Senin işin bitti senin sonunda Dratogy gibi olacak pişman olacaksın gibi şeyler söyledi.Allah akıl fikir versin, demekten başka elimizden bişey gelmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı