Dikkatleri üzerine çekecek sıkı bir fizik, Ve fiziği dahada etkili kılacak olan kıyafetler, Sonrasında bakımlı dişler ve çekici bir gülümseme.
Bence ilk önce iyi bi vucudun olması şart iyi derken kas bakımını geçtim en azından zayıf olmak gerekiyor ideal kiloda ondan sonra uyumlu giyinmek sizinde aklınıza gelen varsa yazın![]()
Fiziğinle her ortamda dikkat çekemeyebilirsin bence yakışıklı olmak 1.sırada gelir dikkat çekmek konusunda
bence yakışıklı olmanın yanı sıra konusmak sempatik olmak karşılıklı ilişki kurmakta cok önemlidir.
aynen öyle çok para varsa zaten daha kendinden emin yürürsün pahalı giysiler alırsın bakışların bile değişir pahalı parfüm kokarsın altındada lüks araba olur ve böylece herkesi etkilersinPara varsa dikkat çekersin =)
konu dışı bölümü burası tabiki vg dışında konularda yer alacaktır yani supplementler bölümüne yada antreman günlüğüne vg dışında bir konu açılsa dediğinde haklısındır diyecektim ama konu dışı bölümü için böyle bir mesaj yazman komik olmuşBeyler kimse alınmasın da 10 tane konu varsa 7 si kızlarla alakalı değilse bile illa bir mesaj yoluyla konu oraya çekiliyor?Body forumunu body forumu olmaktan çıkarıyorsunuz bilmem farkında mısınız
Sen vurgulamak istediğimi anlamamışsın veya anlayamamışsın, bu bölüm dışındaki konu ve mesajları da görüyoruz, basit bir örnek gerekli bölüm altında gerekli bilgi paylaşımı olan bir konu altına da bahsettiğim konu hakkında da mesajlar gelebiliyor niyeyse, biri de çıkmış diyor ki bu bölümde konuşulması normal; dediğim konuyla alakalı mesajlar atmış olmalısın önceden, şaşırmamak lazım.Body forumu altında "Konu Dışı" adı altında oluşturulan bölümün amacını veya ne için kurulduğunu sorgulamadım kaldı ki bu foruma yeni üye olmadım önceki halini de biliyordum belki sen de hatırlarsın.Sen gülmeye ve birileri için bu sporunu yapmaya devam etkonu dışı bölümü burası tabiki vg dışında konularda yer alacaktır yani supplementler bölümüne yada antreman günlüğüne vg dışında bir konu açılsa dediğinde haklısındır diyecektim ama konu dışı bölümü için böyle bir mesaj yazman komik olmuş![]()