Dikkat çekmek için napmak lazım

Aslann

Yeni Üye
Bence ilk önce iyi bi vucudun olması şart iyi derken kas bakımını geçtim en azından zayıf olmak gerekiyor ideal kiloda ondan sonra uyumlu giyinmek sizinde aklınıza gelen varsa yazın :)

Dikkatleri üzerine çekecek sıkı bir fizik, Ve fiziği dahada etkili kılacak olan kıyafetler, Sonrasında bakımlı dişler ve çekici bir gülümseme.

Dikkatleri üzerine çekecek sıkı bir fizik, Ve fiziği dahada etkili kılacak olan kıyafetler, Sonrasında bakımlı dişler ve çekici bir gülümseme.

Dostum onlar olsa bile utangaç sa kimse takmaz

Bence ilk önce iyi bi vucudun olması şart iyi derken kas bakımını geçtim en azından zayıf olmak gerekiyor ideal kiloda ondan sonra uyumlu giyinmek sizinde aklınıza gelen varsa yazın :)

Fiziğinle her ortamda dikkat çekemeyebilirsin bence yakışıklı olmak 1.sırada gelir dikkat çekmek konusunda

bence yakışıklı olmanın yanı sıra konusmak sempatik olmak karşılıklı ilişki kurmakta cok önemlidir.

o 2.aşama olmuyormu arkadaş dikkat çekmekten bahsediyor yani gidip biriyle konuşmak tarzında değil bir ortama girdiğinde gözlerin sende olması gerekiyor bunun içinde yakışıklı olmak lazım bence

tabiki dikkat çekmek için sıradan olmamak şarttır yaz aylarında hafif hacimli sağlam definisyon sağlamış bir vücuda sahipseniz dikkat çekersiniz anormal derecede yakışıklıysanız kaslı vücuda bile gerek yok yine dikkat çekersiniz giysileriniz çok pahalı ise ve size yakışıyorsa yine dikkat çekersiniz yada kullandığınız araba standart üstüyse yine dikkat çekersiniz

Olaya dikkat çekmek olarak bakarsak , Ronnie Colemanın bir mekandan içeri girdiğini düşünün ister ünlü olmasın herkesin gözleri ona döner :) Veya çok kişili bir alanda human flag yaptığını düşün.Tabi siz olaya genel bakmışsınız , yakışıklı olmak doğuştan gelenbirşey onu eleyin varsa yoksa yakışıklılık kişiye göre değişir.Bakımlı olmak saçlarınıza, dişlerinize teninize önem vermek 1.sıra , giyim-moda 2. sıra , bazen konuşkanlıkta etkili oluyor 3. sıra - ama ünlü bir fitnesscı vücuduna sahipseniz ne giyerseniz giyin bakarlar :) Lazar Angelov :D

Para varsa dikkat çekersin =)
aynen öyle çok para varsa zaten daha kendinden emin yürürsün pahalı giysiler alırsın bakışların bile değişir pahalı parfüm kokarsın altındada lüks araba olur ve böylece herkesi etkilersin
icon7.gif
dikkat ediyorum zengin adamın yürüyüşü bakışı bile farklı oluyor nede olsa artık güç=para demek kaslı bir vücut değil gerçek bu

duruşunuz bakışınız bunlarda çok önemlidir.bazı cafelere bir adam gelir döner bakarım kesin kızları kesmeye gelmiştir derim ve öyle yapar.bazı insanlar bakışından duruşundan belli oluyor.

konu dikkat çekmekse sadece aptalca şeyler giyerek de dikkat çekilebilir..ama tabi soru o anlamda sorulmadığı için ben de yakışıklı ve iyi vücutlu olnursa dikkat çekersin diyorum :)

Boyum 1.94 kg'im 89,yeşil gözlüyüm kızların dikkatini cekiyorum baya bi iyi böyle :))

Beyler kimse alınmasın da 10 tane konu varsa 7 si kızlarla alakalı değilse bile illa bir mesaj yoluyla konu oraya çekiliyor?Body forumunu body forumu olmaktan çıkarıyorsunuz bilmem farkında mısınız

Beyler kimse alınmasın da 10 tane konu varsa 7 si kızlarla alakalı değilse bile illa bir mesaj yoluyla konu oraya çekiliyor?Body forumunu body forumu olmaktan çıkarıyorsunuz bilmem farkında mısınız
konu dışı bölümü burası tabiki vg dışında konularda yer alacaktır yani supplementler bölümüne yada antreman günlüğüne vg dışında bir konu açılsa dediğinde haklısındır diyecektim ama konu dışı bölümü için böyle bir mesaj yazman komik olmuş
icon10.gif

konu dışı bölümü burası tabiki vg dışında konularda yer alacaktır yani supplementler bölümüne yada antreman günlüğüne vg dışında bir konu açılsa dediğinde haklısındır diyecektim ama konu dışı bölümü için böyle bir mesaj yazman komik olmuş
icon10.gif
Sen vurgulamak istediğimi anlamamışsın veya anlayamamışsın, bu bölüm dışındaki konu ve mesajları da görüyoruz, basit bir örnek gerekli bölüm altında gerekli bilgi paylaşımı olan bir konu altına da bahsettiğim konu hakkında da mesajlar gelebiliyor niyeyse, biri de çıkmış diyor ki bu bölümde konuşulması normal; dediğim konuyla alakalı mesajlar atmış olmalısın önceden, şaşırmamak lazım.Body forumu altında "Konu Dışı" adı altında oluşturulan bölümün amacını veya ne için kurulduğunu sorgulamadım kaldı ki bu foruma yeni üye olmadım önceki halini de biliyordum belki sen de hatırlarsın.Sen gülmeye ve birileri için bu sporunu yapmaya devam et :)

Back
Yukarı