yağ: 1.3 yazmışYağ oranını yazmamışsınız.
Salam sucuk gibi işlenmiş gıdaları olabildiğince az tüketin. En azından hergün olmasın. Sodyum oranı çok yüksektir.
Icindeki glutamine sodyum durumu nedir? Katki maddeleri nedir?
Letsev, hic sevmiyorum bu tur urunlericok katki maddesi, sodyum orani yuksek ki sodyumdan kaciyoruz genelde bir de yanina supheli soya.
Fiyati uygun ama tercih meselesi.
Sansima gecenlerde tavuk gogsu tutsulemis, dilimlenmis bir urun buldum. KAtki maddesi sifirkullanim omrude 15 gun kadar. (Ne yazik ki Polonya'da
Umarim bu tur bir urun bulabilirsiniz.
brhmcr, dediklerine bende katılıyorum. dikkatimi çeken tek şey fiyatı oldu. çok fazla ucuz en azından ton balığından. ama dediğin gibi malesef katkı maddeleri içeriyor ve soya proteini ama yinede paylaşmaya değer en azından aklımızda bulunsun. aramızda öğrenci olanlar olabilir zor durumlarda tüketilebilir bir ürün alternatifi. dediğin ürünlerden burada da var sanırım ama kendisi tuzlu olmasada fiyatı tuzlu olduğu için devamlı tüketilmesi zor gıdalar. yoksa kim istemez organik ve doğal beslenmeyi.
doğal beslenmeyle tozları karıştırmamak lazım bu konuda deil yorumum. ama bir porsiyon proteininde maliyeti 3 tl hatta markasına göre dahada ucuz olabilirben bunun yerine bir servis protein daha içerim anlayacağınız. soyayla moyayla uğraşmayın
sana katılıyorum ama keşke marketlerdede protein tozu porsyon porsyon satılsaydıda alabilseydik acil durumlardaama malesef beli yerlerde satılıyor sadece ve bildiğim kadıyla porsyon dahi olsa toptan
acil durumlarda koşup alamayabilir inanlar. bence bu gibi ürünler acil durum simitleri.
birde altınkılıç marka light kefir var fiyatı 2,80 gibi oluyor fiyatı. yarım litresinde 15.5 gr protein , 5 gr yağ , 100 kusur gram karb , 330 mg kalsiyum , 5 gr kadarda çözünebilir lif ihtiva ediyor olması lazım. oda acil durumda iyi seçenek. hemde yemek derdide yok içiyorsun bitti gitti![]()
evet olablir ama ben hayatımda 3 kere kefir içtim enfes bir lezet aşık oldum ama içtikten 1-2 gün sonra feci bir kusma periyoduna girdim 3 seferde bende tesadüften çok kefire bağladım ve içmeye korkuyorum. bu herkeste olacak diye bir şey yok kişisel bir durum. çünkü içinde mideye faydalı baktariler var. zaten kefirin üretimide tam bir uzaylı filmi gibi entrasan. herneyse bu bakterileri sanırım bünyem yadırgıyor ve mide mdeki son damlaya kadar temizlenene kadar kusuyorum. içenler benm yerimede içsin afiet olsun.